Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok da güzel iyi olur ama sonunda goda değil de soda diyecekmişiz gibi bir his var. :) Vegapunk matrixi inşa edenlerden biri çıkıyormuş bir de. Bu dünyadan değil gibi görünen Vegapunk teknolojilerini de açıklar. :)
Oda genel olarak çok güzel temalar düşünse de işleme açısından aşırı iyi değil. Ama adamın iyi yaptığı şey genelde flashbackler. Bunu da belli karakterler hakkında arc tasarımlarının aksine kısıtlı sürede değil uzun süredir düşünmesine bağlıyorum. Eğer çıkarımım doğruysa final için de aynısını umabiliriz.
 
- Imu-sama's conversation appears.

- The chapter focuses on the crew

- Five Elders in the chapter

No Break Next Week


Kaynak: Worstgen

Çeviri:

- Imu birileri ile konuşuyormuş.
- Bölüm tayfaya odaklı bir bölüm.
- Kadim Beşli de bölümde.

İçerik verilmemiş.


Eğer

Çoluk çocuk nasıl, falancanın kral hakisi var, Hancock da pek güzel, Charlos yaramaz gibi boş beleş bir şey çıkarsa ağır söverim.
 
Hani meyve hayalleri gercek kılıyordu. Luffy niye 7 yaşından beri uğraşıyor beyler?
Ne saçma soru yaw bu. :D

İlk olarak herkesin bir hayali var, herkes bunun için uğraşıyor, uğraşmış olmaları başarılı olacak anlamına mı geliyor.

Ve son olarak Nika meyvesi olmasa Kaido'yu yenemezdi. Kaido'yu yenmek için JoyBoy olmak gerek ve Joyboy olmak için de Nika meyvesi gerekli. ;) Saçmalamak isteyen böyles saçma cevap da verebilir yani.
 
Oda genel olarak çok güzel temalar düşünse de işleme açısından aşırı iyi değil. Ama adamın iyi yaptığı şey genelde flashbackler. Bunu da belli karakterler hakkında arc tasarımlarının aksine kısıtlı sürede değil uzun süredir düşünmesi. Eğer çıkarımım doğruysa final için de aynısını umabiliriz.
Finali epeydir düşünmüş ve iyi tasarlamıştır da çok fazla karakter oluşturdu. Bir çoğunun hikayesini güzel bağlayamayacak. Orada çok feci batıracağını düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık