Hayali de uyanış açmıştır.Luffy'nin hayali KK olmaktı. Hayali de mi retcon yedi çocuğun. Adamı bitirdin Oda efendi.
Hayali de uyanış açmıştır.Luffy'nin hayali KK olmaktı. Hayali de mi retcon yedi çocuğun. Adamı bitirdin Oda efendi.
Oda genel olarak çok güzel temalar düşünse de işleme açısından aşırı iyi değil. Ama adamın iyi yaptığı şey genelde flashbackler. Bunu da belli karakterler hakkında arc tasarımlarının aksine kısıtlı sürede değil uzun süredir düşünmesine bağlıyorum. Eğer çıkarımım doğruysa final için de aynısını umabiliriz.Çok da güzel iyi olur ama sonunda goda değil de soda diyecekmişiz gibi bir his var. Vegapunk matrixi inşa edenlerden biri çıkıyormuş bir de. Bu dünyadan değil gibi görünen Vegapunk teknolojilerini de açıklar.
- Imu-sama's conversation appears.
- The chapter focuses on the crew
- Five Elders in the chapter
No Break Next Week
Kaynak: Worstgen
Çeviri:
- Imu birileri ile konuşuyormuş.
- Bölüm tayfaya odaklı bir bölüm.
- Kadim Beşli de bölümde.
Ne saçma soru yaw bu.Hani meyve hayalleri gercek kılıyordu. Luffy niye 7 yaşından beri uğraşıyor beyler?
Finali epeydir düşünmüş ve iyi tasarlamıştır da çok fazla karakter oluşturdu. Bir çoğunun hikayesini güzel bağlayamayacak. Orada çok feci batıracağını düşünüyorum.Oda genel olarak çok güzel temalar düşünse de işleme açısından aşırı iyi değil. Ama adamın iyi yaptığı şey genelde flashbackler. Bunu da belli karakterler hakkında arc tasarımlarının aksine kısıtlı sürede değil uzun süredir düşünmesi. Eğer çıkarımım doğruysa final için de aynısını umabiliriz.