Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer böyle bir şey çıkarsa ve iyi işlenebilirse Goda derim ben açıkçası :D. Hatta tüm gariplikler buna bağlanırsa çok orijinal bir düşünce olmuş olur.
Çok da güzel iyi olur ama sonunda goda değil de soda diyecekmişiz gibi bir his var. :) Vegapunk matrixi inşa edenlerden biri çıkıyormuş bir de. Bu dünyadan değil gibi görünen Vegapunk teknolojilerini de açıklar. :)
 
Tanrı Vadisi'nin nasıl silindiğini de kısmen örenmiş olduk. Yıldırımın yeri nasıl yok ettiğini gerek Enel gerekse Nami'nin BM'ye yaptığı saldırıdan bunu biliyoruz. Bir teorimde boş tahtın aslında Tanrı'nın tahtı olduğundan ve buraya oturan İm' in kendisini tanrı olarak gördüğünden ve neden böyle düşündüğümün ayrıntılarından bahsetmiştim. Ki bildiğiniz gibi Tanrı'nın bir şeyleri yaratmanın yanında yok etme gücü de vardır. Şuana kadar gördüklerimize göre İm, kimin tarihten silineceğinden hangi adanın yok edileceğine kadar karar veriyor ve uyguluma kapasitesi de var son olayda gördüğümüze göre. Tüm bunlardan benim 2 çıkarımım var:

1)Luffy'nin meyvesi gibi İm'in de öyle bir meyvesi var ve hatta Kara Sakal'ın da böyle bir meyvesi var. Yani 3'ü de tanrı meyvesine sahip. Misal Luffy-Güneş, Teach-Yeraltı, İm-Gökyüzü gibi.

2)İm meyve yememiş olabilir ve Kayıp Yüz Yıl'da savaş Tanrılar ya da tanrısal güçleri olan kimseler arasında olmuş olabilir. Meyveler de İm'in bulduğu bir yöntemle "ruhların" hapsedilmesi ile ortaya çıkmış olabilir, özellikle zoanlar. Zira seride birçok kez zoanların kendi iradeleri olduğundan bahsedildi, bu durumu göz önüne alarak biraz uçuk da olsa bu ihtimali dikkate almak gerekir diye düşünüyorum.
 
Teach her bölüm kan kaybediyor... elden gidiyor. Erkan reyiz nerdesin...? :/ skskksks
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık