O da doğru aslında. Ne zaman bir karakter güç gösterisi yapsa, bu ya da buna benzer görseller atmak lazım.Herhangi bir düşmana verdiği tepki bu zaten
O da doğru aslında. Ne zaman bir karakter güç gösterisi yapsa, bu ya da buna benzer görseller atmak lazım.Herhangi bir düşmana verdiği tepki bu zaten
40 yıllık plan lenSon düşman ünvanı... yavaş yavaş elinden giden Teach:
Bunlar hep plan. Oyunları yazıp sahneyi hazırlıyor. Herkes rolünü oynadığında sahneye çıkıp alkış almasın mı?Luffy'le savaşını köşeden izler son anda tüm tayfasıyla gelip gücünü almaya çalışır
Eğer böyle bir şey çıkarsa ve iyi işlenebilirse Goda derim ben açıkçası . Hatta tüm gariplikler buna bağlanırsa çok orijinal bir düşünce olmuş olur.Karasakal'ın tarihte iki meyve yiyen tek kişi olması bile yeterli bir işaret. Sadece buna bakan bile gerekli yorumlamayı yapabilir.
Halkı mutlu bir dünya olduğuna ikna etmeleri ve koruyor gibi yapmaları falan öyle bir atmosfer var. Ama direkt matrix çıkarsa da şaşırmam. Raftel'in matrix ile gerçek dünya arasında geçiş kapısı olabileceğini yazmıştım ben de bir ara.
La adam iki bölümde her şeyini kaybetti... üzüldüm... :/40 yıllık plan len