Kadın olduğu imasını yapıyor o yüzden patlayacak, aynı senin gibi.Croconun zamanında kadın olduğunu mu inkar ediyor niye patlasın ki?
Croco tek yese kimden yedi diye anket açılır... Kimse şaşırmaz nasıl ya diyeCroco utangaç diyorsun yani, bu da geçmişiyle ilgili çıkacak desene
Croco tek yese gif atmazlar ya, haber değeri yok çünkü.
Croco kadın değilmişse Bay Oda sıvamıştır.Kadın olduğu imasını yapıyor o yüzden patlayacak, aynı senin gibi.
Nintendo sunumu var ona heycan yapmıştır
Daha olamadı mı? One Piece daha heyecanlı ya. Kimin patlayacağını merak etmek götürüyor seriyi.One Piece beğenmiyorsanız sizi Pokemon'a davet edeyim Ash Pokemon Ustalığına yürüyor. Xd
Dofcuların Crocodile konuşmaya yüzü olması ilginç he. Croc'un adam yerine koymadığı Dof'un fanları onu eleştirmeye kalkıyor.Croco tek yese kimden yedi diye anket açılır... Kimse şaşırmaz nasıl ya diye
OP kronolojisine göre böyle bir şey mümkün değil.Croco kadın değilmişse Bay Oda sıvamıştır.
Kadın olsa ne değişir ki ? Ne fark edecek yani ? Güzel bir twist yaparsa kadın çıksa da kabul edilebilir.Kadın olduğu imasını yapıyor o yüzden patlayacak, aynı senin gibi.
Çok hikaye gördüm böylesini görmedim be,yok artık xdDofcuların Crocodile konuşmaya yüzü olması ilginç he. Croc'un adam yerine koymadığı Dof'un fanları onu eleştirmeye kalkıyor.
Bak bu iki karakterin arasında ki farkı size kısaca açıklayayım.
Geçmiş WB...
Doflamingo...
Bu Dofcuların hali ne olacak böyle?
OP kronolojisine göre böyle bir şey mümkün değil.
Croc için söylenen şeylere bakınca zaten bu ortaya çıkıyor...
Bu ''Zayıflık'' muhabbeti farklı bir olay çıkacak gibi görünüyor. Ace-Roger olayı benzeri bir şey bekliyorum ben...