Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060: Luffy'nin Hayali

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 47 15.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 6.4%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizcilerin gururu Garp'ın oğlunun bir numaralı terörist olması ve bu konuda Garp'ın hiçbir şey yapmaması daha saçma bence. Dragon'un Xebec'in oğlu çıkması benim için canon gibi bir şey artık. Birçok noktayı birbirine bağlıyor çünkü.
Garp eğitimsiz bir çomar daha luffy’yi küçük yaşta banditlerin eline vermişti ondan bir şey beklememek lazım yani dragonun yetiştiği ortamda luffy’den çok farklı değildir
 
Oğlunu terk edip git,Blackbeard Mekanına saldırsın savunma topuk at kaç,sağ koluna güvenme şüpe duy Dragonu adam sandık boş çıktı.
 
Mecburiyetten öldürdüyse Dragon'dan çekindiği için mi:"Hayır,ben öldürmedim" diyordur?
Dikkat ettiysen konuşma dinleniyor. Denizciler de uzun süre konuşamayacağını söylüyor. Mecburiyetten öldürmüş olsa bile "Ben öldürdüm" dese bir sürü açıklama yapması gerekecekti ve o kadar vakit yoktu.
 
Sabo Kobra’yı ben öldürmedim diye açıklama yapmak zorunda kaldığında devrimcilerin bittiği andı.Daha kendi içlerinde birlik,beraberlik güven duygusu yok bunlar nasıl devrim yapacak.Fakat Luffy aslanlar gibi çıkıp söylüyor yapmaz öyle şey diye uzun zaman sonra Luffy’i takdir ettim.
Devrimciler içerisinde de bunu sadece Dragon söylüyor, diğer elemanlar da buna pek ihtimal vermiyor.
 
Dikkat ettiysen konuşma dinleniyor. Denizciler de uzun süre konuşamayacağını söylüyor. Mecburiyetten öldürmüş olsa bile "Ben öldürdüm" dese bir sürü açıklama yapması gerekecekti ve o kadar vakit yoktu.
Sen açıklamama nedenini konuşmanın denizciler tarafından dinlenmesine bağlıyorsun.Yani konuşma dinlenmeseydi Sabo,Cobra'yı neden öldürdüğünü Devrimci'lere açıklardı sana göre.Ben biraz daha işin içinde Sabo'nun Dragon'dan çekinmesinin etkili bir faktör olacağını düşünüyorum.Yani konuşma dinlenmeseydi Sabo :"Evet,ben yaptım" der miydi?

Bundan emin değilim işte.

Bakalım senaryo nasıl işleyecek?Hep birlikte göreceğiz.
 
Bu Dragon tam dayaklık. Garp bunu az dövmemiştir zamanında. İkisinin bir araya geldiği bir bölüm çizse de Oda efendi okusak. Kaç bölümdür poz kesen Dragon Garp'ı görünce tedirgin olsa komedi olurdu. Baba dur vurma, ben devrim demedim evrim dedim. Dkdkdk
 
Im'in haritaya çarpı atması ve adaya düşen nesneden 16 ışın süzülmesi.
Naminin hayali dünyanın haritasını çizmek ve ilk ödülünün 16 milyon olması.
Ve sayının 1060 olması 0 ları saymazsak 1 ve 6 dan oluşması.
Aklıma gelen espriyi yapmam lazım. Aklıma gelen espriyi yapmam lazım. Aklıma gelen espriyi yapmam lazım. Aklıma gelen espriyi yapmam lazım....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık