Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060: Luffy'nin Hayali

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 47 15.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 6.4%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arc başı
Arc
Arc sonrası
Farketmiyor safi gizem
Her aşamada mangasına ihanet ediyor
Bölümün adı da
Luffy’nin Gizemli Hayali
Olmalıydı :hıh: :artiz:
Buradan emeği geçen herkesin bayramını kutluyorum:artiz:
 
İm'de Arlongun bacısı gibi kehanet yeteneği de vardır, daha detaylı geleceği görüyor olabilir, Vivi'yi tehlikeli diye kaçırttığı gibi Sabonun Lulusiada olacağını çok önceden görmüş de olabilir. :)



Dof reyiste İm'in kaseti bile olabilir, reyis Amirallerle, CP0'la hükümetle kukla gibi oynuyordu, her şey Dof'un planı bile çıkabilir, reyis plansız hareket etmez, Lord olmak için hükümet gemisini yağmalayan adam reyis, Croco gibi kimse beni görmesin herkesten uzak olayım diye dünyanın öbür ucundaki çöllere kaçmıyor. :)
Şelaledeki antik silah için kendini çöllere vurmak ...vs Im-sama’nın akşam yediği yemeğin menüsünü bilmek... sence hangisi kazanır ?:a: Bu arada Doflamingo Acacia’dan eğitim almış olabilir. :D
 
Luffy'nin hayali zaten en başından beri roger,mihawk ile aynıydı kimse karışmadan denizlerde özgürce gezebilmek,bunu yapmanın yolu da kim engel oluyorsa buna hükümet vs onları bitirip dünyaya barış getirmek,belki de korsanlar çağını bitirmekte istiyor olabilir onunla birlikte bu sayede herkes dünyada özgürce gezebilir.
Roger bile bu hayal için klonunu öldürttü kurohadol gibi şimdi geziyo istediği gibi.
 
Dragon, Sabo'yu bizim tanıdığımız gibi tanımıyor. O yüzden şüphesi varsa bile çok önemli değil. Cobra'nın tarafı belli olduğundan Sabo (mecbur değilse) bunu yapmaz.
Sabo Kobra’yı ben öldürmedim diye açıklama yapmak zorunda kaldığında devrimcilerin bittiği andı.Daha kendi içlerinde birlik,beraberlik güven duygusu yok bunlar nasıl devrim yapacak.Fakat Luffy aslanlar gibi çıkıp söylüyor yapmaz öyle şey diye uzun zaman sonra Luffy’i takdir ettim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık