Çok uç ve o uç da açık bir gücü var. Her an her şeyi yapabilir.Kuma yeteneği ile Bonney’i oradan uzaklaştırmış olabilir.
Çok uç ve o uç da açık bir gücü var. Her an her şeyi yapabilir.Kuma yeteneği ile Bonney’i oradan uzaklaştırmış olabilir.
Gorosei: 2×2=4Az önce Sarışın Goruseiyle konuştum gençler, Dragon için Dünyanın en çok aranan adamı dedik ama onu biz aramiyoruz, operatörlerden aldığımız bilgiye göre halkımız denden mushiyle en çok Dragonu arıyor, o yüzden öyle dedik, üstünde ödül falan yok, dedi doğru mu yalan mı bilmem
Bir sayfa arkaya baksaymışım keşke.
Sakazuki daha önce Gorosei'ye yukarıdan mı emir aldınız diye sormuştu. O da tahmin ediyordu demek. Resmiyette Gorosei en üst çünkü.Şimdi Gorosei’nin üstünde de birinin olduğunu denizciler de öğrenmiş oldu bu vesile ile. Sakazuki nasıl bir tavır takınacak merak konusu.
Ben tam tersini anladım... Sinyal kesilmiyor muş?Zaten Sabo’nun Im’den bahsettiği yerde denizcilere giden sinyali kesiyorlarmış dikkat etmemişim. @Silver sağ olsun söyledi.
Bunun netleştirilmesi lazım evet kafalar karışıkŞimdi sabo o boş koltukta oturan birisi olduğunu söylediği karşı tarafa gitti mi gitmedi mi ? İmu sanki bağlantıyı tam söylerken kesti gibi öyle anladım ben
KF'nin gururu @Erkan12 yurtdışında ülkemizi güzel temsil etmiş, burdan teşekkürlerimi iletiyorum.Usulca adayı yok eden saldırıdaki ışınları sayın ve sonra Doflamingo'nun final saldırısının adına bakın.
Bir sayfa arkaya baksaymışım keşke.
Doffy’e yazar.O saldırısı çok güçlüymüş.Forumdaki Dof fanları kendini banlatmalı