O zaman sona Shanks Mihawk efsaneleri kalıyorYaşanan tüm gelişmeler sonraki rakibin Bb ve ekibi olduğunu gösteriyor.
O zaman sona Shanks Mihawk efsaneleri kalıyorYaşanan tüm gelişmeler sonraki rakibin Bb ve ekibi olduğunu gösteriyor.
Zoro bu evrenin Luffy'den sonra ki en güçlü adamı olacak... bu hep böyleydi...Reisin gücü seri sonunda şuan yonkou olan 2 meyveli teach'in bu seviyesinden daha iyi olacağı da kesinleşti.
hayinlow
Ağımıza yakalanmak istemiyorsa gitmesin.Gitmezzz... Yukardan emir gelirze belki traom...
İnş... gitmez Traom da güzelce dalga geçeriz...
Ağımıza yakalanmak istemiyorsa gitmesin.
Mihawk > Ray deyip Mihawk övebilirsin.Mihawk yoksa bölüm okumaya değmez demektir...
Foruma ilk geldiğimde Katakurili bölümleri okumamıştım daha. Kata vs Rayleigh konusu vardı. Herkes Kata Kata diyordu. Merak etmiştim kim bu adam diye.Düşün o kadar zaman manga yorumluyorsun, manga yorumluyorsun sonuçta nereye ulaşıyorsun ?
Kata > Ray
Ne denir ki bu çıkarıma bilemiyorum.
Okumamana +Foruma ilk geldiğimde Katakurili bölümleri okumamıştım daha. Kata vs Rayleigh konusu vardı. Herkes Kata Kata diyordu. Merak etmiştim kim bu adam diye.
Ödüllerde bu kadar fark olmasını bende beklemiyordum şahsen. Katakuri falan baya düşük kaldı. Beckman en yüksek ödüllü sağ koldur muhtemelen. Bir Hancock kadar vardır herhalde en azından. Eğer o da Lordlardan aşağıdaysa demek ki cidden sağ kollardan üstünler şuan.Zaten hikaye ve konum olarak yerleri yüzunden güçlü doner deniyordu çoğuna. Ama kata, king, marco'nun pabucunun dama atılarak olmasini kimse beklemezdi sanirim. Bir Ben Beckman farkli olacak gibi.
Malumun ilanını yapmaya gerek var mı?Mihawk > Ray deyip Mihawk övebilirsin.
Bence Beckman 2 milyar üstü çıkacakÖdüllerde bu kadar fark olmasını bende beklemiyordum şahsen. Katakuri falan baya düşük kaldı. Beckman en yüksek ödüllü sağ koldur muhtemelen. Bir Hancock kadar vardır herhalde en azından. Eğer o da Lordlardan aşağıdaysa demek ki cidden sağ kollardan üstünler şuan.