Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümde Law falan da atmışlardı hayırdır o ne alakaydı şimdi? Bu spoiler buzdağının görünen kısmı belli.
 
Yalnız şöyle bir mantık kurulabilir, şimdi aklıma geldi.
Ödüllerini bildiğimiz YC'ler Kaido ve BM'nin tayfaya ait. İyi de bunlar yıllardır denizlerde ve en son ne zaman ödül artışı alıp 4 küsür milyara çıktıklarını bilmiyoruz. Belki 10 yıl öncesine ait ödüllerdir. Aynı mantığı YC'ler için de uygulayabiliriz. Bence gayet makul bu.

Bunun üstüne aşağıdaki yorumu da koy. Bence bir nebze tutarlı olur böyle çıkarsa. Özellikle BM ve Kaido ölmüşse, komutanları icraate geçtiğinde yeni ödüller görebiliriz. Tüm bunlar Oda'nın One Piece evrenini dönüştürdüğünü ve yaşayan bir evren ortaya koymuş olduğunu gösterebilir bir yerde.
Ya bunları yenen Luffy'nin daha sonra Zoro ve Sanji'nin ödülünün çok az olması haricinde tutarlı bir cevap veriyor bu açıklama, ama bence bir tık zorlama oldu. Tabii Oda zahmet eder de böyle bir açıklama ile gelirse öper de başıma koyarım.
 
Yalnız bu bölüm gerçekten Sakazuki'ye yazar. Uzun zamandır reise bölüm yazdırtmıyordum bu iyi geldi. :D


Bu bölümle beraber Ayıboğandan başka artık kimse WB'yi Teach yendi demez. Adam daha Rayleigh'e saldıramıyor, WB'ye saldıracak... Saka reis öyle vurmuş ki WB ayakta ölürken Teach çelme takmış sadece. WB'nin ölümünün %99.99'u Saka reise aittir. :sapkali:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 111)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık