Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu malın yazdığı şeyleri ciddiye almıyorum artık. Adamların ödülleri ve belli ki güçleri WCI sonu Luffy'den fazla. Böyle saçmalık olur mu?
Yalnız şöyle bir mantık kurulabilir, şimdi aklıma geldi.
Ödüllerini bildiğimiz YC'ler Kaido ve BM'nin tayfaya ait. İyi de bunlar yıllardır denizlerde ve en son ne zaman ödül artışı alıp 4 küsür milyara çıktıklarını bilmiyoruz. Belki 10 yıl öncesine ait ödüllerdir. Aynı mantığı YC'ler için de uygulayabiliriz. Bence gayet makul bu.

Bunun üstüne aşağıdaki yorumu da koy. Bence bir nebze tutarlı olur böyle çıkarsa. Özellikle BM ve Kaido ölmüşse, komutanları icraate geçtiğinde yeni ödüller görebiliriz. Tüm bunlar Oda'nın One Piece evrenini dönüştürdüğünü ve yaşayan bir evren ortaya koymuş olduğunu gösterebilir bir yerde.

Schi'lerin ödüllerinde, WG'nin direkt onlardan kurtulmak istemesinin payı var çok net. Bireysel olmalarına rağmen hedef alındılar. Yıllardır yeri yurdu bilinen Ray'e bile hiç denizci gönderilmedi. WG'nin "sizle işimiz bitti, şimdi fişinizi çekiyorum" deyip peşine denizcileri gönderdiği adamlar bunlar. Ödüllere etkisi vardır.
 
Sabo kasıtlı az ödül aldı galiba hem yaştan hemde devrimcilikten ama oradaki Sabo o andaki hali henüz 1 milyarı geçmezdi güç olarak.En fazla jinbe ödülü alırdı maksimum.Ona rağmen ciddi olmayan Fuji bile olsa başabaş dövüştü.1.6 milyarlık Hancock böyle bir durumda elbette amirale kafa atma cesaretini gösterir gayet normal bir durum.
Oda'nın ödül olayındaki mantığı biraz sidik yarıştırma mantığıyla biraz da günün şartlarına göre. Zamanında Luffy 500m iken, Sabo onu ikiye katlamasın ayıp olur mantığı güttü, Hükümetin en büyük düşmanının 2 numarasına gitti osuruktan teyyare bir ödül verdi.

Luffy'nin ödülü 1.5m iken de aman Marco onu geçmesin dedi ona da salakça bir ödül verdi.

Luffy 3m oldu 1.4m ödüllü adamları çamaşır gibi sirkeleyen adamlar Luffy'ye yakın ödül almasınlar diye 1.1m ödül verdi.

O yüzden serideki genel ödül profilini ne yazık ki Luffy'nin ödülü belirliyor. Bu da ödülde bir mantık olmadığının net bir göstergesi. Şimdi kim, neye göre ödül alıyor ? Oda'nın şeyinin keyfine göre. Bu kadar basit.
 
Son düzenleme:
Ray ile Croco denk demiyor muydu? Yani Croco> Teach yaptı. Croco'dan korkacaksın.
Yalnız o noktada biraz daha ayrıntı görmemiz gerekebilir. Teach'in geri çekilmesiyle ilgili başka detaylar da çıkabilir. Ancak bu geri çekilmenin tek sorumlusu Rayleigh çıkarsa gerçekten büyük adamdır. O anın nasıl çizildiğini de bi görmeliyiz.
Ben onun yerine mail atacağım, patlamalarını çekip dosyaya koyacağım. Hadron Çarpıştırıcısın'da ayda en az 100k € maaşlı işi hazır. Papapapapaaat :hhh:
Hiç sorma, adam iki haftadır havai fişek gibi, patır patır :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 59)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık