Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lordlar > komutanlar. Serinin en ayarsız retconu oldu.
Bence o kadar ayarsız değil aslında. Savaş Lordları amiraller ile beraber İmparatorlar ile savaşabilecek kişiler olarak tanıtılıyor. Denizin üç büyük gücünden biri olarak geçiyor. Komutanlara göre daha önemli bir yer kaplıyorlar hikayede haliyle. Bir Crocodile şuan biraz eğreti duruyor o da erken işlendiği için.
 
Bence o kadar ayarsız değil aslında. Savaş Lordları amiraller ile beraber İmparatorlar ile savaşabilecek kişiler olarak tanıtılıyor. Denizin üç büyük gücünden biri olarak geçiyor. Komutanlara göre daha önemli bir yer kaplıyorlar hikayede.
Zaten hikaye ve konum olarak yerleri yüzunden güçlü doner deniyordu çoğuna. Ama kata, king, marco'nun pabucunun dama atılarak olmasini kimse beklemezdi sanirim. Bir Ben Beckman farkli olacak gibi.
 
O meyve model : medusa çıkmadığı sürece tayfadan birisine yedirmek için peşine düşmüştür. Yoksa yıllardır beklenen 3. meyvenin mero mero no mi olması hayal kırıklığı yaratır.
 
Ya bunları yenen Luffy'nin daha sonra Zoro ve Sanji'nin ödülünün çok az olması haricinde tutarlı bir cevap veriyor bu açıklama, ama bence bir tık zorlama oldu. Tabii Oda zahmet eder de böyle bir açıklama ile gelirse öper de başıma koyarım.
Bu ödül sisteminin kendi mantığı içinde çözüme kavuşturulur zaten. Ödüller, WG'nin bilgisiyle bire bir ilişkili. Kata yıllardır sahne almamışsa, ödülünü güncellemek için bir sebep de yoktur. Bizim gibi, bu sağ kol featleri şunlar gibi değerlendirip tam bir güç seviyesi belirlemek gibi bir gayeleri yok ki. BM adalar üzerindeki hakimiyetini kurduktan sonra ben Kata'yı gören bir denizci olduğunu dahi sanmam. Kaido ile de yıllardır karşı karşıya gelmemişlerdi. Bölgeye kurulup yönetmişler aslında. Bu yüzden komutan indirene de, indirdikleri komutan mertebesinde bir ödül verilir. Luffy için böyleydi, sadece üstüne WCI ekibinin liderliği eklendi. Zoro ve Sanji ise, Luffy'ye kasıtlı olarak az verilen ödülden nasiplerini aldılar. Luffy gibi Zoro ve Sanji de indirdikleri kişilerin 3'te ikisi bir ödüle getirildi.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık