Luffy'e dalıp dayak yiyecek olması ironik olacak. Bakar bu yerden bitme bisey ben bunu alırım der kesin.Teach kesin kazanacağını bilmediği dövüşlere girmiyor.Cesur değil fırsatçı biri bence.
Luffy'e dalıp dayak yiyecek olması ironik olacak. Bakar bu yerden bitme bisey ben bunu alırım der kesin.Teach kesin kazanacağını bilmediği dövüşlere girmiyor.Cesur değil fırsatçı biri bence.
Adam mantıklı. Gücünün yetmeyeceğini dalmak aptallık degilmidir zatenLuffy'e dalıp dayak yiyecek olması ironik olacak. Bakar bu yerden bitme bisey ben bunu alırım der kesin.
Sakin yav. 2 dk yemek yemeye gittim. Al Ray geldikten sonraki sayfalar.@Kenshiro at hadi devamini. Bulamadın mı? Bulamazsın çünkü topuk yaylası.
Luffy'e karşı ne kadar terler sence ?Luffy'e dalıp dayak yiyecek olması ironik olacak. Bakar bu yerden bitme bisey ben bunu alırım der kesin.
Ray büyük adam değilmiş karısının adası olmasa buraya da yardım etmezdi.Shakky adayı zamanında üstüne yaptırmıştır.Adam kayırıyor ama. Ölen kişi prestijini eksiltecek biri değilse burun kıvırıyor, baktı onca senenin gazı, oyaji hikayesi tüm dünyada patlıyor, hemen magazine yetişip muskoooo diye boy gösteriyor.
Adam dünyalığını düşünmüyor ahireti mi düşünecek Ace buna emanet etseler kumarda çocuğu satardı.Şu saydıkların arasında Roger'da yer alıyor. Ace ise Roger'ın oğlu. Bunun ahireti de var. Roger çok fena Garp ile Ray'in kulaklarını çekecek.
Wb yada tayfasını gömüyorsan karşında @RedTeroR bulursun o Alpa’dan çok antrenmanlı ayağına top bile alamazsın.Thatch mezarında ters dönüyor... Şu adamı WB fanları bile görmezden geliyor ya... Paramparça oluyorum.
Ben mantıksız demedim, bu adam korkak. Korkak olduğu taa WB'ye yalvardığı zamandan belli. Buggy bile Croco'ya öyle yalvarmamıştır. Sadece BB sevenler korkak olduğu gerçeğini kabullenmiyor. Millet kabul etse sorun kalmaz zaten.Adam mantıklı. Gücünün yetmeyeceğini dalmak aptallık degilmidir zaten
Konuda 5-6 kez WB dedim birine cevap vermedi Red.Ray büyük adam değilmiş karısının adası olmasa buraya da yardım etmezdi.Shakky adayı zamanında üstüne yaptırmıştır.
Adam dünyalığını düşünmüyor ahireti mi düşünecek Ace buna emanet etseler kumarda çocuğu satardı.
Wb yada tayfasını gömüyorsan karşında @RedTeroR bulursun o Alpa’dan çok antrenmanlı ayağına top bile alamazsın.
Ray büyük adam değilmiş karısının adası olmasa buraya da yardım etmezdi.Shakky adayı zamanında üstüne yaptırmıştır.
Adam dünyalığını düşünmüyor ahireti mi düşünecek Ace buna emanet etseler kumarda çocuğu satardı.
Wb yada tayfasını gömüyorsan karşında @RedTeroR bulursun o Alpa’dan çok antrenmanlı ayağına top bile alamazsın.
Zoro'ya yazarGençliğinde Yonko seviyesidir. Şu an epey güçten düşmüştür.
Sanji'nin burun kanaması gibi ter akacak.Luffy'e karşı ne kadar terler sence ?