BB'ninde devamı var ama sana kalsa eli ayağı dolanmış ondan geri çekilmiş.Bunun devamı var, Sengoku durdurmasa amiraller savaşmaya devam edecekti. BB gibi korkmadı hiç biri. Boş algı.
BB'ninde devamı var ama sana kalsa eli ayağı dolanmış ondan geri çekilmiş.Bunun devamı var, Sengoku durdurmasa amiraller savaşmaya devam edecekti. BB gibi korkmadı hiç biri. Boş algı.
Hani at devamını 40 yilin korkağı BB'yi korkak değilmis gibin yedirmeye çalısıyorsunuz.BB'ninde devamı var ama sana kalsa eli ayağı dolanmış ondan geri çekilmiş.
Tayfaya kesin katılıyor.Hancock adanın güveni için şu teyzeye felan adayı bırakıp tayfaya katılsa keşke
Hayır kardeşim ne demek ? Ben 2-3 damla ter saydım. Ter damlası ne zamandır güç unsuru olmaktan çıktı ? Şaşırdınız mı abi siz ? Haki 1, meyve 2, ter 3! Zehahha.Bu bölüm değil de geçen bir ter mevzusu döndüğünde demiştim. Benim gibi şişkolar iyi anlar, bu terleme işine çok takılmayın
Bende bunun olmasını bekliyorum valla. Teach en son seninle karşılaşmak için henüz hazır değilim demişti. Bir rövanş görelim artık.BB vs şanks mecbur olacak. O zaman seri içinde ki kendisini nasıl harcar görürüz
Her akan teri görmüyoruz da demiştimHayır kardeşim ne demek ? Ben 2-3 damla ter saydım. Ter damlası ne zamandır güç unsuru olmaktan çıktı ? Şaşırdınız mı abi siz ? Haki 1, meyve 2, ter 3! Zehahha.
Erkan12 olmasa kimse takmazdı bileBu ter muhabbeti çok saçma ama aynı zamanda komik.Severek takip ediyoruz...