Serideki ilk korku terini Mihawk Zoro karşısında akıttı.
Tartışmaya nereden dahil olayım bilemedim, bir yerden salça oldum.
Niye bana Ray üzerinden sataşıyosun ki ben Ray fanı değilim Shakky adayı üstüne yaptırmıştır amaRay büyük adam değilmiş karısının adası olmasa buraya da yardım etmezdi.Shakky adayı zamanında üstüne yaptırmıştır.
Adam dünyalığını düşünmüyor ahireti mi düşünecek Ace buna emanet etseler kumarda çocuğu satardı.
Wb yada tayfasını gömüyorsan karşında @RedTeroR bulursun o Alpa’dan çok antrenmanlı ayağına top bile alamazsın.
Reyize ayıp ettin.Serideki ilk korku terini Mihawk Zoro karşısında akıttı.
Prime Ray de Mihawk da Yonkou kalibresinde. KK olmak zaten Mihawk'ı geçmekten üstün. Math checks outPrime Ray Mihawk'tan önde olabilir? Mihawk'ın şu kendi hedefinden daha üstün bir şey buldun şeyi aklımı kurcalıyor.
Onu demiyorum Zoro'ya eğitim verdiği yerde ediyor bu sözü. Bir de Zoro KK olacağım dediğinde Luffy daha azı beni kötü gösterirdi diyor.Prime Ray de Mihawk da Yonkou kalibresinde. KK olmak zaten Mihawk'ı geçmekten üstün. Math checks out
Fahri imparator.Reyize ayıp ettin.
Bence korkakligindan değil, o kişilik yapısı öyle ne yazikki. Forumda korsana benzeyen tek kişi nerdeyseBen mantıksız demedim, bu adam korkak. Korkak olduğu taa WB'ye yalvardığı zamandan belli. Buggy bile Croco'ya öyle yalvarmamıştır. Sadece BB sevenler korkak olduğu gerçeğini kabullenmiyor. Millet kabul etse sorun kalmaz zaten.
Yav adam bokunu yiyim yapma babbaaaağ diyor, kişilik yapısı korkak olunca korkak olmuyor mu? Neyse ben bu konuda daha konuşmayacağım yav yoruldum.Bence korkakligindan değil, o kişilik yapısı öyle ne yazikki. Forumda korsana benzeyen tek kişi nerdeyse
Ürkek ama korkak değil.Yav adam bokunu yiyim yapma babbaaaağ diyor, kişilik yapısı korkak olunca korkak olmuyor mu? Neyse ben bu konuda daha konuşmayacağım yav yoruldum.