Teach ile Koby beraber Luffy indirecek. Alpamis’e yazar. xDLuffy ve Koby beraber Teach'i indirecek diye konuşulurken
Teach ile Koby beraber Luffy indirecek. Alpamis’e yazar. xDLuffy ve Koby beraber Teach'i indirecek diye konuşulurken
Kaido, Shanks, Akainu, Im Sama felan bunları görmüyor musun?Roger zamanına bakıyorum Xebec,Wb,Garp vs. üst düzey rakipler var. Luffy'e bakıyorum Teach,Linlin. Sırf Luffy KK olsun diye bunlar.
Hiç anlamadığım olaylar ya Koby bir amac ugruna Teach ile ittifak falan olmuştur da nasıl hiç buna deginilmedi ki hani imparatorun oldugu yerde ilgi odaği law veya Koby'i mi seri fena halde retcon yemis olabilir yada her zamanki gibi basın bir seyi yanlis yayinlamistir olayin detayini vs. Bilmek de gerek eger basin yanlis yayin yapmamissa bence Teach degil Teach korsanları ile beraber bir seyler yapmistir gene kafamda bir seyler tam oturmuyor o limandaki asil olay Law'ın 100 kisinin kalbini alması degil mi efsanevi korsan işin neresinde ? Çok da kafa yormamak lazım sonuçta bu seride tüm ülke Sabo'nun canli kurtulup alev imparatoru olarak anilmasina hüngür hüngür aglayip kederlendigi bir seriPeki sence nasıl tecelli etti. Olayın beyni hükümet tarafından Law deniliyor. Ama işin içinde Karasakal'da var anlaşılan. Bu olay Karasakal için bugüne kadar hiç değinilmemişti.
Xebex+Wb+Garp >>Kaido+Shanks+AkainuKaido, Shanks, Akainu, Im Sama felan bunları görmüyor musun?
Oda dışında hiçbir insan evladı bu kadar saçmalayamaz. Kesin doğrudur maalesef.Sponun fake çıkmasını bekliyorum ama tam Oda'nın kafasında bir senaryo olacağı içinde hiç fake çıkacakmış gibi gelmiyor bana.
Shanks ciddi rakip değil onu sayma.Kaido, Shanks, Akainu, Im Sama felan bunları görmüyor musun?
Garp farkıyla bence de öyle. Sonuçta Kaido'nun Luffy arkasında gördüğ 3 gölgeden 2'si diğer tarafta 1'i Kaido ile aynı yerde. Ayrıca BM dediğin karakter Roger'ında düşmanıydı zamanında.Xebex+Wb+Garp >>Kaido+Shanks+Akainu