Senin avatarda niye Ace var hâlâ? Tehlikedeysen bilelim reis.Teach bunları bir kere daha döverdi. WB'den kalan yerlere zaten göz dikmiş ve almıştı Marco ile yaptığı tayfa savaşında.
Teach'in ne kadar akıllı bir geri çekilme yaptığına dair veri toplayıp sunum hazırlıyordur. Hem de manga sayfalarıyla. Bu kısım çok önemli çünkü kendisinin bir şey savunurken manga dışında herhangi bir yere başvurduğunu görmedim. He şöyle de bir şey var. Mangaya bu kadar başvurup bu kadar gol yiyen başka birini de görmedimErkan nerde ya Teach gibi taktiksel geri çekilme yaptı galiba
Çeviri üzerinden bir savunma gelebilir ileride.Engin bilgileriyle ve argümanlarıyla gelip bu olayı aydınlatması lazım... yoksa Teach elden gidiyeahhhhhh...
Oda rezil işliyor ya karakterleri. Teach'e verilmesi gereken önem bu kadar mı gerçekten? Şu aralar kılıç tayfaya yaranmakla meşgul sadece.Abi adamın 2 tane hayvan gibi meyvesi var, Koby'den yardım alıyor. Yok abi Oda bilerek böyle yapıyor, başka açıklama bulamadım ben.
Koby'de ustasının izinden gidiyor korsana yardım etmek falan kimden öğrenmiş bunları xdTeach Wang ziyi de Kobynin el atması ile yenmiş spoilere göre. Kobyden yardım almak. Koby...
Bubu Çeviriden nasıl döndürür bilmiyorum ama Erkan reyize güvenim tam...Çeviri üzerinden bir savunma gelebilir ileride.
Severim o yüzden.Senin avatarda niye Ace var hâlâ? Tehlikedeysen bilelim reis.