Bu Kadroyu yenecek bir ittifak yok. Aralarından taraf değiştirenler olur.Bu arada hükümet....
Son savaşta yüzlerce Px ve 7 Seraphim..
3 amiral+Akainu
Kong ?
5 Elders
İm ?
Keser mi bunlar bizi ?
Bu Kadroyu yenecek bir ittifak yok. Aralarından taraf değiştirenler olur.Bu arada hükümet....
Son savaşta yüzlerce Px ve 7 Seraphim..
3 amiral+Akainu
Kong ?
5 Elders
İm ?
Keser mi bunlar bizi ?
Seriyi okuyan/izleyen kişilerden kime sorarsan sor herkesin en güçlü kişiler içinde ilk 5e koyacağı bir isimden eğitim alıyor yıllardır,Garp ile karşılaştıralamayan Mihawk bile Zoro'ya eğitim verdikten sonra neler oldu biliyoruz.Bir yonkonun Coby'i ciddiye alması,Coby'nin şu bölümde üst düzey biriymiş gibi gösterilmesi vs. çok zorlama duruyor.Olmuyor işte Oda zorlama.Bu çocuk ne kadar bana göre saçma olsa da amiral olsun tamam ama bari 15-20 yıl sonra olsun.Ne şimdiden bir yonkunun takacağı kadar güçlendiriyon.Olmuyor işte bu sümüklü velete uymuyor güç,rütbe vs.
Vegapunk'ın yanında stajyer olarak işe başlasın.Aklını kullansın.Bırak dövüşme işini başkaları yapsın.
O aranmıyor sanırım zaten aransaydı koby bırakmazdı benceKeşke Rayleigh'nin ödülü açıklansaydı.
Ödülümü kaldırsaydınız da rahat etseydim diyordu Kizaru'ya. Demek ki ödülü var.O aranmıyor sanırım zaten aransaydı koby bırakmazdı bence
En az 4.Keşke Rayleigh'nin ödülü açıklansaydı.
Eski ödülü ?O aranmıyor sanırım zaten aransaydı koby bırakmazdı bence
Beklentin mi troll mu ?En az 4.