Bazı koramiralden daha güçlüdür Coby,şuanda.Tuğ amiralin bir altı oluyor.
Rütbe önemsiz diyebilir miyiz ,
Bazı koramiralden daha güçlüdür Coby,şuanda.Tuğ amiralin bir altı oluyor.
King yenildiği için öyle olduğunu söylemiştik haklı çıktık. Bu bölüm Lunarian sağlamlığına tekrar dikkat çekildi. Vegapunk bile shichilerin yerine çocuk Lunarianlı kopyalarını koymuş. Kimse de çizik atamamış. Zoro reyize yazdı da yazdı.Aramaki reyiz dal deliyordu.
Aklımdan geçenleri kelimesi kelimesine yazmışsın helal.Son iki bölümdür tayfa olmayınca one piece daha iyi hatta çok iyi gözüküyor ne zaman bizim tayfa gösterilse gıcık olmaya başlıyorum şöyle 1 sene falan bizim tayfayı göstermese gam yemem o derece tabi Zoro hariç
Yanılmıyorsam Oda yeni bir robot mangası çizmek istiyordu. OP'den buna zaman kalmayacağını anlayınca OP'ye robot sokmuştur.Umarım seraphimler göründüğünden daha zayıf çıkarlar da seri mecha'ya bağlamaz. Bir saçmalığı daha bu bünye kaldırmaz.
Dediklerinde haklısın. İşte bu yüzden ciddiye alarak okumuyorum. Nereden bakarsak, evet, bir yere bağlanıyor ama bir taraftan da elimizde kalıyor. Öyle okuyoruz artık, yapacak bir şey yok.Ben bayılmadığına seviniyorum. Zoro punk hazard’da tek atacağı yaratığın zehirli gazıyla bayıldı. Smoker ve luffy ceaser’ın oksijen emme gücüne yenildi. Teach süper dayanıklı anlatılırken hapiste zehirden tek yedi. Luffy zehir işlememesine rağmen bi balıkla ölüyordu. Bu tarz şeyler seviyeye pek bakmıyor.
Halisülasyon gözlemi etkilemiştir. Kenbunshokuyu geçtim ben ilk defa kata’yı armamentsiz yumruk sallarken görüyorum. Komedi sayfası çizip geçmiş mangaka.
Karasakal'a bakma sen. Muhabbet kuşu osursa yüzünü ekşitir o.Karasakalın bu halini daha sempatik buldum toparlak halinden.Heybeti var ve stil değiştirmiş.
Amiral bilmem ama sağ kollardan güçlü bunlar karasakalın yüzünü ekşitmesinden bile belli.Direk imza tekniğine geçti.