Çıksa şaşırmam çünkü kaptanı 5,6.En az 4.
Çıksa şaşırmam çünkü kaptanı 5,6.En az 4.
Garp'ın zirvesinin Mihawk'tan biraz daha güçlü olduğunu düşünsem de aralarında uçuk fark olduğunu sanmıyorum.Yani karşılaştırma bile yapamıcağımız kadar uçuk bir fark yoktur demek istiyorum.Bunun dışında Zoro zaten dövüşmeye yatkın bir isim.Küçüklüğünden beri cesur,güçlü biri.Coby'le karakter olarak aralarında çok fark var.Coby gölgesinden korkacak çapta bir çocuktu.Bu yüzden bu çocuğun gelişimini fazlasıyla sahte buluyorum.Bu çocuk kişiliğini değiştirecek kadar aşırı köklü bir şey yaşamadı.Hiçbir şey yaşamadı hatta.Birden tam tersi olması fazla sahte ve saçma.Seriyi okuyan/izleyen kişilerden kime sorarsan sor herkesin en güçlü kişiler içinde ilk 5e koyacağı bir isimden eğitim alıyor yıllardır,Garp ile karşılaştıralamayan Mihawk bile Zoro'ya eğitim verdikten sonra neler oldu biliyoruz.
O pacifistalar King'ten daha sağlam. King'i dal ile deliyorlar.King yenildiği için öyle olduğunu söylemiştik haklı çıktık. Bu bölüm Lunarian sağlamlığına tekrar dikkat çekildi. Vegapunk bile shichilerin yerine çocuk Lunarianlı kopyalarını koymuş. Kimse de çizik atamamış. Zoro reyize yazdı da yazdı.
Tayfa olmadan 50 bölüm çıkarsa eskisi kadar çok sevebirim gibi geliyor Onepiece'iSon iki bölümdür tayfa olmayınca one piece daha iyi hatta çok iyi gözüküyor ne zaman bizim tayfa gösterilse gıcık olmaya başlıyorum şöyle 1 sene falan bizim tayfayı göstermese gam yemem o derece tabi Zoro hariç
H.haki p.upı öncesi Zoro purgatory oni giri ile kan aldı adamdan. Mit devam ediyor amaO pacifistalar King'ten daha sağlam. King'i dal ile deliyorlar.
Burdan değiştirse değiştirse Fujitora taraf değiştirir.Bu Kadroyu yenecek bir ittifak yok. Aralarından taraf değiştirenler olur.