Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059: Albay Koby Olayı

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 219 78.8%
  • Orta

    Kullanılan: 49 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 3.6%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seriyi okuyan/izleyen kişilerden kime sorarsan sor herkesin en güçlü kişiler içinde ilk 5e koyacağı bir isimden eğitim alıyor yıllardır,Garp ile karşılaştıralamayan Mihawk bile Zoro'ya eğitim verdikten sonra neler oldu biliyoruz.
Garp'ın zirvesinin Mihawk'tan biraz daha güçlü olduğunu düşünsem de aralarında uçuk fark olduğunu sanmıyorum.Yani karşılaştırma bile yapamıcağımız kadar uçuk bir fark yoktur demek istiyorum.Bunun dışında Zoro zaten dövüşmeye yatkın bir isim.Küçüklüğünden beri cesur,güçlü biri.Coby'le karakter olarak aralarında çok fark var.Coby gölgesinden korkacak çapta bir çocuktu.Bu yüzden bu çocuğun gelişimini fazlasıyla sahte buluyorum.Bu çocuk kişiliğini değiştirecek kadar aşırı köklü bir şey yaşamadı.Hiçbir şey yaşamadı hatta.Birden tam tersi olması fazla sahte ve saçma.
 
Coby'i seri sonuna kadar Vergo kıvamanı getircek muhtemelen. Ondan sonrada sağlam bir meyve yedirip amiral yapacak. Son.
 
Ray harbiden unvanının hakkını veriyor 2 meyveli karasakal görünce aklı çıkıyor. Korsan kralın sağ kolu bu denlice güçlüyse kendisi ne kadar güçlüdür kim bilir? :D Roger - Xebec - Garp - Wb harbiden bu animenin zirveleri!!
 
Luffy ile Zoro arasındaki ödül farkı Roger ile Ray arasında varsa Ray'in ödülü 3 Milyar 675 Milyon gibi bir şey yapıyor. Mihawk'ın ödülünün biraz üstü galiba.
 
Hancockun meyve cidden çok kaliteli. Hani rayde etkilenmemişti hakiye bağlamıştım ama sanırım sevdiceği olduğu ve hancock manevi kızı olduğu için etkilenmemiş. Hani o meyveden etkilenmeyecek seride çok az kişi var. Shanks falan geleceği görüp uzaklaşır en fazla
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık