Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059: Albay Koby Olayı

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 219 78.8%
  • Orta

    Kullanılan: 49 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 3.6%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Ferit senle vallahi tartışılmaz. Her şeyi eğip büküyon. Burada her şey açık ve net.


Dürüst olmak gerekirse şanslıydık. Durumlar, şartlar meseleyi şöhretim, ünüm, şanım ile çözmeme olanak sağladı. Yaşlandım. Oldukça eminimki Teach'i yenemezdim diyor.

Kral hakimi saldım ödü koptu altına bıraktı ne korkak adammış kaçtı gitti demiyor. Daha da bir şey anlatmam Teach çok da umrumda olan bir karakter değil.
Roger korsanlarının ne ödülleri sıfırlandı ne günahları, Shabondy de bu belirtildi. Ray oraya kadar gelmiş, paket edip götürselerdi denizciler. Red ile aynı şeyleri yazıyorsun aslında, Ray adım var vb. diyor ama oradan istediğini alan tek kişi kim, yine Ray. Denizciler eli boş döndü, Teach eli boş döndü. Kimin dediği oldu 80lik dedenin. Gücü yeter yetmez olayı değil, teach pazarlık yapamıyor, Ray ne diyorsa o oluyor. Kimse itiraz etmiyor.
 
Yeni px lerde birebir schileri kopyalamış ama neden acaba çocuk halleri.Bunu açıklayacakmı acaba Oda ilerleyen bölümlerde.Şimdilik eski 2 schi nin kopyasını gördük.Sırada diğer schi lerden kimleri göreceğiz bakalım.Dof-Crocco-Law-Jinbei-Moria-Teach ve eski px modeli kuma.
 
Rayleigh Teach'i daha saldırganlaştıracak bir tavırla davranmıyor ama. Teach'in makul düşünmesini sağlayacak şekilde anlaşmacı davranıyor. Rayleigh bahsedildiği gibi gelip raconunu konuşturmuş olsa Teach'in adamlarını alıp gitmesine izin vermeden hadi kaybol felan derdi. Adam bunu anlatacak şekilde diyor ki:

Durumlar, şartlar ünüm ile bu meseleyi çözmeme olanak sağladı. Burada bahsettiği durum ve şartları azıcık yorumlayın ya. Adam kendi ağzıyla diyor. Şanslıydık diye sonuna ekliyor. Teach dediğimiz karakter en son savaşmayı tercih edecek tarzda bir adam zaten. Herif zaten plancı baştan beri.

Rayleigh Teach'i saldırmaya zorunlu bırakacak şekilde davranmıyor. Daha ılımlı davranmasını sağlayacak şekilde anlaşmacı yaklaşıyor olaya. Teach'in gözü kesse bile adamlarını aldıktan sonra kendisine bir sürü zarara sebep olacak Rayleigh ile savaşamaması normal olan kısım.
Teach devam etse mecbur saldıracaktı Rayleigh.Devam etmemesi iki tarafında işine geldi bunu kabul ediyorum.
Ama sonuç olarak Amazonda ki savaşı bitirdi ve Hancock'u kurtardı demek ki Kara kral ağırlığı hala var adamda.
 
Teach elimi çekersem beni de taş yapacaksın diyor, muhtemelen kurouzu ile kendine çekip tuttu ve meyve gücünü iptal etti, yoksa Yonko tekleyecekmis Hancock.

Böylece Hancock > Croco kesinleşti :)

Hancockun gücünden kurtulmak için ya Luffy gibi ilgisiz olacaksın ya da kendi dikkatini başka yere vereceksin, Momonga elini keserek dikkatini dağıtmıştı, yoksa tekliyor yetenek.

Bir de BB ye teklif mantıklı geldi falan diyorlardı, bildiğin öldürecekmış Hancocku ama Ray gelince geri vites yapmış. :)
Teach etkilenir, karanlık gücüyle tutuyor o yuzden.
Luffy'nin en büyük rakibi olacak adam gerçektende Hancock'tan etkilenip taşa dönüşecekse serinin gerçektende şaftı kaymış demektir.

Teach benim One Piece evreninde gördüğüm tek gerçek korsandı.Üzüldüm...:ühü:
 
Luffy'nin en büyük rakibi olacak adam gerçektende Hancock'tan etkilenip taşa dönüşecekse serinin gerçektende şaftı kaymış demektir.

Teach benim One Piece evreninde gördüğüm tek gerçek korsandı.Üzüldüm...:ühü:
Abartı o biraz ya, Kaido da bu tarz adam sadece Teach'in daha cesur ve güçlü versiyonuydu. Caribou var, var oğlu var. Tek bu tipte korsan Teach değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık