Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059: Albay Koby Olayı

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 219 78.8%
  • Orta

    Kullanılan: 49 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 3.6%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet alıştı dürüst, karakterli, korkusuz, delikanlı, hainlik yapmayan korsanlara... Korsan demeyelim de maceraperest diyelim onlara. Korsan dediğin Teach gibi olur. Serinin en iyi tasarımına sahip en özel karakteri.
En doğru tanım bu galiba diğerleri maceraperest gençler.Teach ise serideki tek korsan:
-Acıma yok,merhamet yok,düşeni ezer geçerim yaklaşımı,açık buldummu affetmem,
-kaybeceğim savaşa girmem isteyen korkak isteyen kaçtı desin zerre umrumda olmaz,cesurlar değil akıllılar hayatta kalır,
- kendimi garantiye alırım hasmım en ufak açık verdiğinde ezerim sabırla beklerim,
-erdemmiş, dostlukmuş ,mertlikmiş hepsini yemişim.Toprağın altındaki hasımlarımın çoğu mert insanlardı.
Bu adam son düşman olmayacak serinin sonunda gelmiş geçmiş en güçlü korsan olmayacak kim olacak.Tamam hepimiz biliyoruz Luffy bu adamı yenip korsan kral olacak ama Luffy onu indirene kadar One piece evreninin en güçlü korsanı olacak bu artık aşikar.
 
Israrla Hancock > Croco yazdın ha yazdın, nihayet bu bölüm kesinleşti. :) BB elimi çekersem beni taş yaparsın diyor. 1 vs 1 olsa ve ilk hamleyi Hancock yapsa teklermiş demek ki. :) Hancock > Croco kesinleşince keyfim yerine geldi, çaylar benden, sana çay yok Croco. :)
Usta bizde boş yok.Başından beri Hancock > Croco diyorduk.Bence de tescillendi.
 
Aşırı kısa bir bölüm olmuş. Olaylar hızlı geçilmiş falan. Normalde böyle bölümler bayağı diyalog dolu olurdu.
Neyse şimdi saboyu denizciler mi garp mı yoksa hasır şapkalar mı kurtaracak? Bence Garp gidecektir
 
Gözünün önündeki olayı bile şekillendirip kendi kalıbına sokuyorsun.

Rayleigh, BB ile konuşmuyor. BB deseki adamlarım vesaire sonra Rayleigh tamam adamlarını al falan dese hadi neyse. Adam geliyor şunları çöz Marine dahil hepsi yol alacak diyor. Hepsi de yol alıyor. Oraya bir şeyler almaya gelen Marine ve BB, aldıkları bir şey var mı yok neden peki ? Rayleigh'in sözünün üzerine söz söyleyemiyorlar.

Üstelik Rayleigh tek başına yanında ne Amazon ordusu ne de Shakky çizilmiş. Olay şu karaladığım yerde geçtiği gibi.

Rayleigh sonradan diyor ki şansımız vardı ben artık çok yaşlandım bu halimle onu yeneceğimi düşünmüyordum. Herif genç olsam burada hepsine İstiklal Marşı okuturdum da demiş. Daha ne istiyorsun :ehe:
Ya Ferit senle vallahi tartışılmaz. Her şeyi eğip büküyon. Burada her şey açık ve net.


Dürüst olmak gerekirse şanslıydık. Durumlar, şartlar meseleyi şöhretim, ünüm, şanım ile çözmeme olanak sağladı. Yaşlandım. Oldukça eminimki Teach'i yenemezdim diyor.

Kral hakimi saldım ödü koptu altına bıraktı ne korkak adammış kaçtı gitti demiyor. Daha da bir şey anlatmam Teach çok da umrumda olan bir karakter değil.
 
karasakal blackhole’un içine dalıp birden hancock’un dibinde çıksa falan çok güzel sahne olurmuş şunu çizmek çok mu zor cidden
Adam çizmekten kaçıyor. Hancock'un Kral Hakili iki tekmesini görseydik bari.

Luffy'nin posterini yeni gördüm, Hancock baş köşeye asmış.:cool:

Coby yengesine yan bakmamış Adam Adam. Taş olmamasının; Kara Sakal'ın adamlarından ve Kor-amiralden daha yetenekli olması ile alakası yok. Kör göze parmak kurgu ne yav Oda.
 
Karasakal'ın Coby'i Seraphimler hakkında bilgi edinmek için kaçırdığını düşünüyorum. Bir tanesi bile Teach'e zor anlar yaşattı sonuçta. Bunlardan kaç tane var, güçleri neler, zayıf yönleri var mı? Bu bilgileri bir şekilde öğrenip önlemini alması lazım.

Coby'i nasıl konuşturacak derseniz, Teach'in tayfasında Laffitte var, bir iki hipnozla tüm bildiklerini anlattırır Coby'e.
 
Ya Ferit senle vallahi tartışılmaz. Her şeyi eğip büküyon. Burada her şey açık ve net.


Dürüst olmak gerekirse şanslıydık. Durumlar, şartlar meseleyi şöhretim, ünüm, şansım ile çözmeme olanak sağladı. Yaşlandım. Oldukça eminimki Teach'i yenemezdim diyor.

Kral hakimi saldım ödü koptu altına bıraktı ne korkak adammış kaçtı gitti demiyor. Daha da bir şey anlatmam Teach çok da umrumda olan bir karakter değil.
Anlatma zaten ne gerek var anlatmana.

Adam kral haki salmış Ray'i gördü tabanları yağladı. Sadece kendisi de değil Marineler de.
 
Taşa dönüşme sebebi üç şekilde incelenebilir.

1- Meyve kullanıcısından etkilenme
2- Kral hakisi
3- Meyvenin saf gücü

Luffy'den yola çıkarak Boa'dan hiçbir şekilde etki görmemesi normal. Devon ve diğer komutanın taşa dönüşme nedeni 1. sebepten, çünkü Boa'dan ikisi de etkilendiği diyaloglarında açıkça belirtilmiş.
Cobby' ise Luffy ile benzer sebeplerden dolayı taşa dönüşmüyor. Her an önemsediği tek şey görevi ve bunun dışında hiçbir şey Cobby'nin umrunda değil. Bu arada askerleri için kendini feda edip, BB'ye teslim olmuş olabilir.
 
Bu yeni silah seraphimler Lunarian ırkına göre mi yapılmış? Birisi Hancock'a benziyor dendi diğerinin tariften King havası aldım ben, King'e göre söylersek kahverengi ten beyaz saç, uyuyor yani. Çocuk halide King'e benziyor, sonuçta King üzerinde deney yapılmıştı.

Benim gördüğüm kadarıyla da baya etkili seraphimler. Çatır çatır savaşıyorlar. Acaba kaç tane var bunlardan? Tam 7 tane olması muhtemel.

Güzel bölümdü ama tadı damağımda kaldı, keşke seraphimleri daha fazla görseydik. Ama Oda reis 50 bölüm Wano'lu köylü çizmeyi daha çok seviyor. Seraphimlerde hiç çizik olmadığı söyleniyor bölüm sonunda ama Koby de kaçırılmış, muhtemelen Rayleigh tek başına yetemedi Karasakal'ı yıldırmaya, Koby de tutsak olmayı kabul etti.

Düzenleme: King dediğim seraphim Mihawk'ın çocukluğuna benziyormuş, gözlerine dikkat etmemiştim.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık