Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059: Albay Koby Olayı

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 219 78.8%
  • Orta

    Kullanılan: 49 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 3.6%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce bebe sonra black hole sonra slave arrow sonra tutmuş. Patlama sonrası boa parfume femur kullanmak istiyor ama tutuluyor. Büyük ihtimal black hole korudu onu
Şimdi bebe mihawk ile uğraşırken bir anda hancock da slave arrow salmış black hole ile aynı sayfada. Yani bebe mihavka borçlu sayılır her türlü Teach.

Ama tabi çok baştan savma yapmış çizimi.
 
Ayrıca Seraphim robotlar bir halta benzemiyor. Mecha, Gundam vs vs gibi bir şey çıkacak sanmıştım.


 
Şimdi bebe mihawk ile uğraşırken bir anda hancock da slave arrow salmış black hole ile aynı sayfada. Yani bebe mihavka borçlu sayılır her türlü Teach.

Ama tabi çok baştan savma yapmış çizimi.
Ya çizim ya sayfalar çok kötü sıralanmış. Bebe mifak vurduktan sonra neden devamını getirmedi mesela ? Kendi adamlarına sıkıyor falan. Black hole desek ne kadar alanı içine aldı belirsiz. Çok özensiz bölümdü...
 
Marco 2 yılda nasıl yaşlı dede oldu hiç anlamadım. Adamdan daha yaşlı olanlar dünyayı sallıyor ama sırf Marco'yu hikayeye dahil etmeyi beceremeyeceği için onu ıskartaya çıkardı.

İmparator ile Savaş Lordu savaşacak diye bekliyorsun. Gel gör ki Teach gelip tek atıyor. Bari her zaman yaptığın gibi 3 gün savaştılar deseydi. Zaten artık kimse savaş sahnesi çizmesini beklemiyor.
Marco, Beyazsakal'a inanan ve onun yeni çağın yüzü olacağını düşünen birisiydi. Ancak Beyazsakal öldü, Beyazsakal'ın varisi(Ace) öldü. Marco'nun kendini adadığı oluşum yok oldu. Oden'in hatırası için Wano'da yardım etti ama o kadar. İdeallerini adadığı oluşum yok olunca benden bu kadar bir ev bir araba moduna girmesi gayet insani. Karasakal'dan intikam almaya yönelik bir amaca girebilirdi tabi ama Karasakal dişini geçirebileceği bir rakip değil ve hem de onu biraz yeni nesle(Luffy gibi) bıraktı gibi oldu. İlla herkes intikam peşinde Guts gibi olacak diye bir kaide yok.
 
Honcock'ın meyve yeteneği güzel olmasına güzel ama üst seviyedeki kişiler için tehlikeli bir meyve mi sizce?

Bence değil.Hancock'ın güzelliğinden Teach ve Luffy'nin etkilenmediğini bariz bir şekilde gördük.Peki diğer üst seviyedeki kişilerin de bu meyveden etkilenmeyeceğini tahmin etmek çok zor değil.

Eee bu Teach,meyvenin Luffy,Shanks veya Dragon gibi kişilere etki etmeyeceğini bildiği halde neden bu meyvenin peşine düştü?

Asıl sorgulamamız gereken şey bu bence.
Teach elimi çekersem beni de taş yapacaksın diyor, muhtemelen kurouzu ile kendine çekip tuttu ve meyve gücünü iptal etti, yoksa Yonko tekleyecekmis Hancock.

Böylece Hancock > Croco kesinleşti :)

Hancockun gücünden kurtulmak için ya Luffy gibi ilgisiz olacaksın ya da kendi dikkatini başka yere vereceksin, Momonga elini keserek dikkatini dağıtmıştı, yoksa tekliyor yetenek.

Bir de BB ye teklif mantıklı geldi falan diyorlardı, bildiğin öldürecekmış Hancocku ama Ray gelince geri vites yapmış. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık