Gösterilene göre alamazdı.Bb gelmeseydi coby hancock’u alabilirmiydi?
Hancock'un okları Coby'e isabet etmemiş demek ki.Hancock'un meyvesi istediği herhangi bir şeyi taşa çevirmek miydi? Böyle değilse BB neden istiyor meyveyi? Coby'nin taş olmayıp da, diğer iki komutanın taş olması bana saçma geldi. Bunun dışında bölüm fena değil.
Luffy o meyveyi yese Coby taş olurdu. Coby için Hancock güzel değildir belki de. Meyvenin çalışması için hayranlık şart değil mi?Hancock'un meyvesi istediği herhangi bir şeyi taşa çevirmek miydi? Böyle değilse BB neden istiyor meyveyi? Coby'nin taş olmayıp da, diğer iki komutanın taş olması bana saçma geldi. Bunun dışında bölüm fena değil.
Zevkler ve renkler tartışılmaz.Teach hangi akla hizmet hancockun meyvesinin peşinde ki? Tayfasında herkesi etkileyecek tipte biri mi var da peşine düştü? O kadar şeytan meyvelerini araştırıyor meyvenin mantığını öğrenememiş mi? Odanın halt yemesi.
Bu konuda Teache karşı zorbalık yapabilirim.Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Olay etkilenme değil mi? Okun isabet etmesi değil diye biliyorum.Hancock'un okları Coby'e isabet etmemiş demek ki.
Hancock'un okları Coby'e isabet etmemiş demek ki.
Luffy o meyveyi yese Coby taş olurdu. Coby için Hancock güzel değildir belki de. Meyvenin çalışması için hayranlık şart değil mi?