BB en son Impel Down’a gittiğinde tayfasıyla birlikte Magellan’dan tek yedi. Azdaha ölüyordu. Bir daha ayak basmaz oraya.BB'nin çökeceği kişiyi tahmin etmem gerekse en son aklıma gelen Hancock olur.Ona gelene kadar bir sürü efektif meyve var hiç biri olmasa Dof hapiste yatıyor git bas al meyvesini.Bu arada Roger olmasa korsan kral Rayleigh olacakmış.Wano'dan çıktığımızı hissettirdi bölüm özlemişiz bu havayı.
O köprünün altından çok sular aktı.Şuan ki BB İmpel down basan BB değilki.BB en son Impel Down’a gittiğinde tayfasıyla birlikte Magellan’dan tek yedi. Azdaha ölüyordu. Bir daha ayak basmaz oraya.
Maksat hikaye olsun işte. Sanki Savaş Lordu olanlara kimse saldıramıyormuş gibi, Teach o kadar zaman bekleyip daha yeni Hancock'un peşine düşüyor. Kadının yeri yurdu belli, meyvesi bu kadar kıymetliyse elli kere gitmesi lazımdı.BB'nin çökeceği kişiyi tahmin etmem gerekse en son aklıma gelen Hancock olur.Ona gelene kadar bir sürü efektif meyve var hiç biri olmasa Dof hapiste yatıyor git bas al meyvesini.Bu arada Roger olmasa korsan kral Rayleigh olacakmış.Wano'dan çıktığımızı hissettirdi bölüm özlemişiz bu havayı.
Ben bayılmadığına seviniyorum. Zoro punk hazard’da tek atacağı yaratığın zehirli gazıyla bayıldı. Smoker ve luffy ceaser’ın oksijen emme gücüne yenildi. Teach süper dayanıklı anlatılırken hapiste zehirden tek yedi. Luffy zehir işlememesine rağmen bi balıkla ölüyordu. Bu tarz şeyler seviyeye pek bakmıyor.Bölümle ilgili şunları söylenek istiyorum:
- Oda birkaç yerde iyi iş çıkarmış ancak bazı yerlerde de kötü iş çıkarmış. Son arka girdik diye serinin dengeleriyle oynadı, mantıksızlık göze çarptı. Bir yandan da şaşırmıyorum.
- Katakuri noktası bu yukarıda söylediklerimden bir tanesi. Adamın fevkalade gözlem hakisi yok muydu? Nasıl böyle bir duruma düşüyor? Caesar'ı küçümsemek istemiyorum ama geçmişte gördüklerimiz ortada. Ya Katakuri'nin gözlem hakisi iyi değil ya da başka açıklaması var. Mantıklı gelmiyor.
- Vegapunk'ın ürettiği robotlar ürkütücü ve bir yandan da dayanaklı. Ancak Kuma dışındakilerin kopyasını nasıl elde etti? Burada da bir tutarsızlık var. Mantıklı bir açıklama elde edilmesi lazım. Umarım, ucu açık bırakılmaz. Yoksa saçma.
- @Roronoa Zoro'nun dediği gibi Oda Teach, Hancock, Rayleigh, Vasco ve Devon arasında dengeleri artı ve eksi olarak sağlamış fakat Vasco ve Devon'a da artı bir şeyler sağlamalıydı. Ne de olsa sahne onların sahnesiyse avantajlı tarafları verilmeli. Queen, Smoothie gibi kalmasın.
Bb gelmeseydi coby hancock’u alabilirmiydi?Maksat hikaye olsun işte. Sanki Savaş Lordu olanlara kimse saldıramıyormuş gibi, Teach o kadar zaman bekleyip daha yeni Hancock'un peşine düşüyor. Kadının yeri yurdu belli, meyvesi bu kadar kıymetliyse elli kere gitmesi lazımdı.