Avatarın öyle söylemiyorAkainu wgye hiçbir şey yapmaz anca peşlerinde köpek olup abi çeker
Unutuldu. 1 yapıp 10 göz yumuyorsa 1 yapmanın bir geçerliliği yok.Akainunun o 5 aptala dofi olayında yaptığı racon hızlı unutulnuş
Yapıştırdınız bana bu rezil herifi kaldı üstüme... ulan yamatooo ulan yamatoo benden çekeceğin var oğlumAvatarın öyle söylemiyor
Sadece kaos istemiyor şu korsan çağı bitsin o 5linin sırası gelcekUnutuldu. 1 yapıp 10 göz yumuyorsa 1 yapmanın bir geçerliliği yok.
Bende pek farklı değilim. Tayfaya geldi ama gelmedi durumu oldu... Oda ve plot twist sevdası.Yapıştırdınız bana bu rezil herifi kaldı üstüme... ulan yamatooo ulan yamatoo benden çekeceğin var oğlum
Kim yaptırdıysa helal olsun isabet olmuşYapıştırdınız bana bu rezil herifi kaldı üstüme... ulan yamatooo ulan yamatoo benden çekeceğin var oğlum
Önce korsan çağı onu koltuğundan etmesin de aman nereye, hangi koltuğa oturduğumuza dikkat etmekte fayda varSadece kaos istemiyor şu korsan çağı bitsin o 5linin sırası gelcek
Yapıştırdınız bana bu rezil herifi kaldı üstüme... ulan yamatooo ulan yamatoo benden çekeceğin var oğlum
Zoro üçüncü sıraya düşmesin diye getirtmedi.Bende pek farklı değilim. Tayfaya geldi ama gelmedi durumu oldu... Oda ve plot twist sevdası.