Mihawk şatoyu satsa köşeyi dönerler aslında veya babunları paralı asker diye savaşa gönderseler gene kırarlar parayı.Tek o değil Croco da çulsuz çikti. Adam acil para lazim diye Buggy'nin boynuna çokmuş.
1 Babun minimum = east blue Zoro sonuçta.
Mihawk şatoyu satsa köşeyi dönerler aslında veya babunları paralı asker diye savaşa gönderseler gene kırarlar parayı.Tek o değil Croco da çulsuz çikti. Adam acil para lazim diye Buggy'nin boynuna çokmuş.
Adammış diyor mış Türk dilinde ne anlama geliyor ?Nasıl arıyor heyecan? Huzur arıyor adam. O yüzden Buggy'nin ölümü durumunda Yonko ünvanı ona geçer diye vazgeçiyor. Arka planda istediğimiz gibi at koştururuz diyor. Bela aramıyor adam.
Adam bavulunu toplayıp kaçmayı planlıyor. Yüzü baya ekşimişti dertsiz başımıza dert aldık diye. Yani aynı bölümü mü okuduk cidden şaşırıyorum.
Ben yüzüne vurnak istememiştimAdammış diyor mış Türk dilinde ne anlama geliyor ?
Patlamalara doyamadın be Hasan.
Son dönem kariyerinde nasıl bir yükselişe geçtiyse Türkçe ile alakasını tamamen kopardı.Ben yüzüne vurnak istememiştim
Resmen 2. Dünya savaşı müttefik devletleri.Kf’nin sonunu getirecek ittifak mı bu nasıl isimler bir araya gelmiş böyle
Resmen 2. Dünya savaşı müttefik devletleri.
Shiki de kaçmıştı dimi.-Croc bak Magell...
-
Yalnız adamlar iyi tasarımcımış mükemmel ayarlamışlar posteriShiki de kaçmıştı dimi.
"Croco Magellan'dan kaçtı len" diyorsunuz dimi hala siz...
Bu Hükümete 5 koyun ver kaybeder geri gelir her zaman diyorum...Yalnız adamlar iyi tasarımcımış mükemmel ayarlamışlar posteri
Hükümet buna hazırlıklıymışBu Hükümete 5 koyun ver kaybeder geri gelir her zaman diyorum...
Hadi bu salakolar böyle tasarladı? Ya Hükümet?