Coby Mihawk’a gitse onu da harcardı
Ya zaten adam babası olduğunu bile bilmeden büyüyor burada Dragonun dahli de kurtarır tarafı da yok. Dragon bilmiyor yani bu çocuk beni bilir mi bilmez mi duydu mu duymadı mı öldü mü kaldı mı haberi falan yok. Dibine kadar gelmiş poz kesiyor ama Luffy ne alemde bilmiyor araştırmıyor. Ha bilip yardım etmemişse o daha da fena. Rogera da ayrı sövülmesi lazım zaten sırf joyboy olur belki diye çocuk yapıp gidip teslim olmuş, çocuğu da yine gidip Garpa bırakmış Sizin uçkurunuzun bekçisi mi la bu Garp?Ace, yaşadığı hayat boyunca Roger'ın çocuğu olduğunun halk tarafından bilinmesi sebebiyle birçok kez ağır ithamlarla mücadele etti yalnız.
Adam nereye gitse kendini kabul ettiremedi.Neden tek suçu halkın Ace'i Roger'ın oğlu olarak bildiği için.
Emin ol Luffy,Dragon'un oğlu olarak halk tarafından bilinseydi şuanda Luffy ne kadar iyilik yaparsa yapsın ne kadar ülkeleri kötü adamların elinden alırsa alsın bu durumdan dolayı Ace gibi çok fazla acı çekecekti.
İyi de Coby kimin çocuğu ki?Op'ta Goda'nın bizlere verdiği mesaj : "Genetik her şeydir, boşuna uğraşmayın ezikler."
Yani "Bilmem ne D. Kobi" gibi bir adı olduktan sonra Kobi Hancock'u da alır yonkouları da. Ya da D. olmasa bile ailesi güçlüyse Kobi de güçlüdür. Mesele bu kadar basit. Kan ve azim, Goda'nın hayat anlayışı ...
Yine başladın hikayeyeCoby Mihawk’a gitse onu da harcardı
İşte bu tarz serileri bu yüzden seviyorum.Tek bir doğru yok.Hani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu.Ya zaten adam babası olduğunu bile bilmeden büyüyor burada Dragonun dahli de kurtarır tarafı da yok. Dragon bilmiyor yani bu çocuk beni bilir mi bilmez mi duydu mu duymadı mı öldü mü kaldı mı haberi falan yok. Dibine kadar gelmiş poz kesiyor ama Luffy ne alemde bilmiyor araştırmıyor. Ha bilip yardım etmemişse o daha da fena. Rogera da ayrı sövülmesi lazım zaten sırf joyboy olur belki diye çocuk yapıp gidip teslim olmuş, çocuğu da yine gidip Garpa bırakmış Sizin uçkurunuzun bekçisi mi la bu Garp?
Dragon alıp yanında büyütse diğer çocuklar gibi zaten onu aşağılayacak bir halk da yok etrafta. Sabo nasıl büyüdüyse o da büyürdü.
Elimizdeki bilgi sıfır ama öğreneceğiz. Sallıyorum sadeceİyi de Coby kimin çocuğu ki?
Senin canın sağ olsun bir kurgu için sana yönelik bir şey söyleyecek halim yok ya ben karakterlere yönelik yapıyorum sitemlerimi.İşte bu tarz serileri bu yüzden seviyorum.Tek bir doğru yok.Hani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu.
İkimizde olaylara farklı yerlerden baktığımız için ikimizinde haklı olan yönleri var.
İşte One Piece'in güzel olduğunun bir başka kanıtı da bu tarz olayların farklı şekillerde yorumlanmaya açık olmasıdır.
Hancock'u aldığına göre Oda'nın oğlu olabilir, araştırılsın.İyi de Coby kimin çocuğu ki?