1/2x 1/4x’e nasıl eşit olabilir matematik terk seni xDMoruk ikna edilecek bir şey yok ki... Karakterler eşit zaten.
1/2x 1/4x’e nasıl eşit olabilir matematik terk seni xDMoruk ikna edilecek bir şey yok ki... Karakterler eşit zaten.
Bir tık altı olmaz usta... Çünkü eşitler.Biliyorsun ki Zoro'nun on KK gücündeki Ryuuma'yı geçme ihtimali de var. Çek hemen bir tık altını Sanji'ye, hayırlı işler.
İddiaya girip kaybetrmişsin kalıbının adamı olması gereken ben miyim ?Boş yabma kral kalıbının adamı ol
Yok yau, adam ilk gün tamam Mihawk imparatordur dedi, ben nasıl cezalandırayım bu adamı.Ne yapıyorsun öyle ya ?
Şeytan azapta gerek
Luffy:joy boyBiliyorsun ki Zoro'nun on KK gücündeki Ryuuma'yı geçme ihtimali de var. Çek hemen bir tık altını Sanji'ye, hayırlı işler.
Zoro'nun helalinden bir tıkı var.Bir tık altı olmaz usta... Çünkü eşitler.
Böyle bir iddiayı benle girseydi her sabah denetimli serbestlikteki mahkumlar gibi imzalı özrünü alırdımYok yau, adam ilk gün tamam Mihawk imparatordur dedi, ben nasıl cezalandırayım bu adamı.
Hem sadece Jacques değil, daha bahse girip gündeme getirmediğim adamlar var, bir çoğunu da unuttum. Kf'de cezalandırmayı düşündüğüm şu an için tek adam @Sir Crocodile , bahse girseydi @Erkan12 'yi de keyfle cezalandırırdım, sayısız kez Erkan'a bahse girmeyi teklif ettim, o toplara girmiyor.
Reisin eşi benzeri yok.Luffy:joy boy
Zoro:Ryuuma
Sanji:belirsiz
Acaba oda sanjiyi 800yıllık zamanda kimin yerine koycak
2 numara ile 4 numara eşit olamaz.Hatta 4 numarayla 3 numara muhattap olmalı herkes yerini bilsin.Bir tık altı olmaz usta... Çünkü eşitler.
Benim iddiadan haberim yokken zaten ilk çıktığında Mihawk imparatordur dedim zaten. @Siyah Ateş kendisi hatırlattı bana iddiayı. Kendisi yapalım deseydi yapardım zaten. WB patates çıkınca forumdan kaçmadım senin gibi.İddiaya girip kaybetrmişsin kalıbının adamı olması gereken ben miyim ?