Yapmaz yapmazShanks’dan kılıç ustalığında yüksek olup totalde güçsüz ise garip olacak ama Oda bu eyyamı yapar.
Yapmaz yapmazShanks’dan kılıç ustalığında yüksek olup totalde güçsüz ise garip olacak ama Oda bu eyyamı yapar.
Benim öyle şeyler yaptığım nerede görülmüş?Dünyanın en iyi kılıç sallayan adamına yol mu yapıyorsun Zorom?
Oda sırf mihawk shanksdan güçlü olmasın diye mihawka kral hakisi bile eklemiyebilirShanks’dan kılıç ustalığında yüksek olup totalde güçsüz ise garip olacak ama Oda bu eyyamı yapar.
Direkt total diyebilirdi de neden dememiş onu soruyorum ben. Adam niye ayırmış yani bu kılıç yeteneği muhabbeti falan bu kadar önemli bir konu değilse.İşini biliyor çakal. Kılıç yeteğinde Mihawk önde kral haki kullanımında cart curt Shanks. Totalde Mihawk>Shanks. En güçlü sonuçta totalde de alır.
Milleti birbirine düşürmek içindir. Sever böyle şeyleri.Direkt total diyebilirdi de neden dememiş onu soruyorum ben. Adam niye ayırmış yani bu kılıç yeteneği muhabbeti falan bu kadar önemli bir konu değilse.
3:30Yapmaz yapmaz
Tabiki yamatoda yaptığı gibi fanları üzmemek şimdi gitse mihawk>shanks dese shanks fanlaeı odanın evi basar oda kurtulmak için böyle kolay taktikler kullanıyorDirekt total diyebilirdi de neden dememiş onu soruyorum ben. Adam niye ayırmış yani bu kılıç yeteneği muhabbeti falan bu kadar önemli bir konu değilse.
Bak bu ayrımı eskiden ben( başkaları da var elbet. Ben kendi adıma konuşayım) yapıyordum hater oluyordum. Şimdi Oda yapıyor, işi resmiyete döküyor, ben yine hater oluyorum.Milleti birbirine düşürmek içindir. Sever böyle şeyleri.
Sanmam Zoro’da çıktıysa Mihawk’da da olurOda sırf mihawk shanksdan güçlü olmasın diye mihawka kral hakisi bile eklemiyebilir