Olabilir canım, geyik yapıyorum.Mihawk o tırnak makasına haki koysaydı rezil olurdu zaten ama gözlem kullanmıştır.
Olabilir canım, geyik yapıyorum.Mihawk o tırnak makasına haki koysaydı rezil olurdu zaten ama gözlem kullanmıştır.
@Dattebayo eserinle mutlu musun ? ...Valla külotçu oda kendi sevdiği karakteri yükseltmek için herşeyi yapabilir gitti shanksa amiral yamulturdu her an herşey olabilir
KurPpdekini çizer onu çizmez
Asıl Mihawk Enma ile olmaz der. Tokuştuğunda kara kılıcın rengini emer falan.Haki kullanmazlar hatta Zoro, Mihawk'a kılıcın kara böyle dövüşemeyiz diyecek, spoileri alıyorum şuan geliyor bana.
Böyle giderse kazananı yumruklar belirlerAsıl Mihawk Enma ile olmaz der. Tokuştuğunda kara kılıcın rengini emer falan.
Mihawk gözlem kullanmıştır ya. Bakmıştır rakibinden daha güçlü, ertelememiştir diyeceğim ama farklı bir şekilde de olsa onu da erteledi sayılır. çok uzak bir geleceği görüyorsun mihavkZoro vs Mihawk dövüşünde Zoro haki kullandı mı? Hayır. Mihawk haki kullandı mı? Hayır. Booooooom!
Eneee rakibinden haki mi emiyor enma? Çok da mantıksız değil laAsıl Mihawk Enma ile olmaz der. Tokuştuğunda kara kılıcın rengini emer falan.
Zoro'nun kılıçsız teknikleri var Mihawk düşünsünBöyle giderse kazananı yumruklar belirler