Dünyanın en iyi kılıç sallayan adamına yol mu yapıyorsun Zorom?Shanks kılıç ustası değil, kılıç kullanıcısı. Bunu da bilmiyorsanız yorum yapmayın kardeşim.
Dünyanın en iyi kılıç sallayan adamına yol mu yapıyorsun Zorom?Shanks kılıç ustası değil, kılıç kullanıcısı. Bunu da bilmiyorsanız yorum yapmayın kardeşim.
Bu tanım nerde yazıyor hiç okumadım ''genellikle kılıç kullanana diyoruz.'' Roger'ın gerçek anlamda bir dövüşünü görmedikki kılıç ustası diyelim adama sırf kılıç kullanıyor diye serideki kılıç kaşıyan herkesi kılıç ustası ilan ettiler.Aradaki fark luffy genellikle yumruk tekme falan kullanıyor ama rogerı her zaman kılıç kullanırken gördük yani sırf eline bir kez kılıç tutanı kılıç ustası veya kılıç kullanıcısı demiyoruz genellikle kılıç kullanana diyoruz
Oda bitmiş.Yazar bile ne yapacağını şaşırmış
Croc da çaycı değil, çay demleyicisi ve tepside sunucusu.Shanks kılıç ustası değil, kılıç kullanıcısı. Bunu da bilmiyorsanız yorum yapmayın kardeşim.
Açıkladım.WB darılır ama o niye değil?
Hakiyi kapat hakiydhatqtqtqatqyqheejjeeuutkrkwZoro'da kılıç ustası değil kılıç kullanıcısı. Gidiyor haki kullanıyor dumball kaldırıyor. Kılıç ustaları haki ve fiziksel güç kullanmıyor sadece akrobatik hareketler sergiliyorlar. Bunu da mı biz söyleyelim.
İşini biliyor çakal. Kılıç yeteğinde Mihawk önde kral haki kullanımında cart curt Shanks. Totalde Mihawk>Shanks. En güçlü sonuçta totalde de alır.Mihawk kılıç ustası, Shanks kılıç ustası. Ama gel gör ki Oda efendi direkt Mihawk > Shanks yerine Mihawk'ın kılıç yeteneği > Shanks'in kılıç yeteneği diye Mihawk övüyor. Çözemedim gitti.
Mihawk da en iyi yancı değil en güçlü yancı heralde. :SCroc da çaycı değil, çay demleyicisi ve tepside sunucusu.