Söz konusu Law ise gerisi teferruattır diyerek tüm forumla savaşmamış mıydın? Yapmamışsan bile o potansiyel var, kendini küçümseme hemen.Croco'nun farkı bir kez daha anlaşılıyor. Tek kişilik ordu.
Keşke ben de 100 kişiyle vs. atabilecek gibi olsam.![]()

Söz konusu Law ise gerisi teferruattır diyerek tüm forumla savaşmamış mıydın? Yapmamışsan bile o potansiyel var, kendini küçümseme hemen.Croco'nun farkı bir kez daha anlaşılıyor. Tek kişilik ordu.

Valla hem benim hemde senin @Sir Crocodile dan eğitim almamız gerekiyor.Croco'nun farkı bir kez daha anlaşılıyor. Tek kişilik ordu.
Croco'nun farkı bir kez daha anlaşılıyor. Tek kişilik ordu.
Max dostum yukarıdaki arkadaş mükemmel olduğu bir konuda yalandan mütevazilik yapmış. Ne yapıyoruz şimdi bu durumda? Değişik bir kombinasyonValla hem benim hemde senin @Sir Crocodile dan eğitim almamız gerekiyor.
Hoş bende çok fena sayılmam vs konusunda ama @Sir Crocodile etmem sonuçta.
Kendisine kuru ekmek yedirin. Akıllanır.Max dostum yukarıdaki arkadaş mükemmel olduğu bir konuda yalandan mütevazilik yapmış. Ne yapıyoruz şimdi bu durumda? Değişik bir kombinasyon
Vs konusu yoksa aç bi vs konusu oy verelim bakalım kim kazanıyorAkainu > Mihawk > Kılıççı Akainu
![]()

Oyum Akainu'ya. Vallahi eritir.Vs konusu yoksa aç bi vs konusu oy verelim bakalım kim kazanıyor![]()
Vs konusu açmak için izin vb. gerekiyor. Sen sorup açsana dostum lütfen.Vs konusu yoksa aç bi vs konusu oy verelim bakalım kim kazanıyor![]()

Max dostum yukarıdaki arkadaş mükemmel olduğu bir konuda yalandan mütevazilik yapmış. Ne yapıyoruz şimdi bu durumda? Değişik bir kombinasyon
Senin maxın @Ölüm Cerrahı nın ortalaması, onun maxı da @Sir Crocodile ın ortalaması işte.@Ölüm Cerrahı dostum sende fena sayılmazmışsın vs konusunda.
Ünün kulağıma kadar geldi.
@Sir Crocodile vs @Ölüm Cerrahı gibi bir anket açmak gerekir ama bakalım.