İkisi bir benim gibi yonko etmiyor@Ölüm Cerrahı dostum sende fena sayılmazmışsın vs konusunda.
Ünün kulağıma kadar geldi.
@Sir Crocodile vs @Ölüm Cerrahı gibi bir anket açmak gerekir ama bakalım.
İkisi bir benim gibi yonko etmiyor@Ölüm Cerrahı dostum sende fena sayılmazmışsın vs konusunda.
Ünün kulağıma kadar geldi.
@Sir Crocodile vs @Ölüm Cerrahı gibi bir anket açmak gerekir ama bakalım.
Ne diyebilirim ki reis.Adam vs konusunda ünlüymüşte haberimiz yokmuş.Max dostum yukarıdaki arkadaş mükemmel olduğu bir konuda yalandan mütevazilik yapmış. Ne yapıyoruz şimdi bu durumda? Değişik bir kombinasyon
Seda bir bağyan dostum ama adamın dibidir tabi.Ne diyebilirim ki reis.Adam vs konusunda ünlüymüşte haberimiz yokmuş.
Helal olsun ama.Seviyorum böyle forumla vs atabilen adamları.Hiç olmazsa adamların savundukları şeylerden ne olursa olsun vazgeçmemeleri hoşuma gitmiyor değil.
Tamam ayarlıcam ben bir şeylerVahset birsey cikacagi kesin de kardesim bizede yaziktir kac yildir birsey gormedik.
zoronun odulude bi 1.6 bandinda olaydi iyiydi.
Yaptigi icraatlerinin karsiligi asla bu odul degildi ama oda bizim ekibe gelince cimri davraniyor, luffyede baya cimri davranmisti Kataya kadar.Tamam ayarlıcam ben bir şeyler
Oda çok kalleşlik yaptı Zoro konusunda. Ama 4 milyar seviyelerini görecekse 2 tane daha ödül alacak demektir. Umutlarımız sonraki ödüllere..
Bak yine sinirlendimYaptigi icraatlerinin karsiligi asla bu odul degildi ama oda bizim ekibe gelince cimri davraniyor, luffyede baya cimri davranmisti Kataya kadar.
Sen gel Kaido ve Bm savasinca ciddi rol oyna, op nin gelmis gecmis en baba saldirini engelle, kaidoyu kes kral haki ile, ayrica kingi pacavra gibi kenara at yine kral haki ile ve bu sefer bilincli bir sekilde olsun, sonra gel odulun 1.1 olsun
Ben anlamıyorum o işlerden hem iddia eden sensinVs konusu açmak için izin vb. gerekiyor. Sen sorup açsana dostum lütfen.
Akaiunu önce shanksın kılıcını eritsin sonra mihawka gelirOyum Akainu'ya. Vallahi eritir.
Bu arkadaşlar dahil vs.de alayınızı alırım.@Sir Crocodile vs @Ölüm Cerrahı gibi bir anket açmak gerekir ama bakalım.