Şöyle bir tepki verirAdamın ödülü 3 tane Yonkonun ödülünden yüksek yav, Allah olmak istiyorsa toplanak Allah diyek dicem ama Allah olmakla ilgilenmiyorum der yine gönüllerimizi çalar bu adam.
Şöyle bir tepki verirAdamın ödülü 3 tane Yonkonun ödülünden yüksek yav, Allah olmak istiyorsa toplanak Allah diyek dicem ama Allah olmakla ilgilenmiyorum der yine gönüllerimizi çalar bu adam.
Yeni gelmedik geri geldikMihawkcılar gittiler mi? Gittilerse geleyim.
Dostum bu kadar umut verme Shanks fanlarına. Artık 2 ihtimal var: Ya Mihawk > Shanks ya da Mihawk >> Shanks. İkincisi daha muhtemel.Mihawk>Shanks ihtimali %97.7 arkadaşlar. Buna kendinizi alıştırın.
Mihawk > Akainu ?Dostum bu kadar umut verme Shanks fanlarına. Artık 2 ihtimal var: Ya Mihawk > Shanks ya da Mihawk >> Shanks. İkincisi daha muhtemel.
İmparator Shanks'tan bile daha iyi kılıç yetenekleri olan dünyanın en güçlü kılıç ustası yazmış.Dostum bu kadar umut verme Shanks fanlarına. Artık 2 ihtimal var: Ya Mihawk > Shanks ya da Mihawk >> Shanks. İkincisi daha muhtemel.
Shanks'ı kılıç yetenekleri imparator yaptı öyle demeİmparator Shanks'tan bile daha iyi kılıç yetenekleri olan dünyanın en güçlü kılıç ustası yazmış.
Bizim sitedekiler Türkçe bilmiyor gibi yorum yapıyor
Gel hele gel.Mihawkcılar gittiler mi? Gittilerse geleyim.