Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar biz neden ödülleri kendi mantığımızla belirliyoruz? Ödülü oda vermiyor. Denizciler veriyor. Denizciler zoronun ne yaptığını ne kadar biliyor? Kral hakisi olduğunu kingi indirdiğini Enma kullandığını kaidoyu yaraladığını bilmiyorlar ki. Onları biz biliyoruz. Doğal olarak yüksek ödüllü olsun diyoruz. İyide mangadaki denizciler bunu bilmiyor. Onların gözünden olaya bakmak lazım. Kaldı ki apoo gibi kaypak birisinin vereceği bilgilerin de ne kadar doğru olduğu tartışılır. Adam 3 lü ittifak indirdi dedi 2 yonkouyu. Doğal olarak kaptanlar 3 milyar ödül aldı. Denizciler muhtemelen luffy law ve kid arasında fitne yaymak ve birbirlerine rakip olup bir şekilde düşman olmalarını sağlamak için çok daha az iş yapan kid ve lawa 3 milyar verdi. Yahu ne kid ne lawın Zoro ile aralarında 2 milyar fark olması mümkün değil. Birinde kral haki yok. Diğerinin kullandığını bile görmedik.
ilk kez bir zoro fanı mantıklı çözüm sundu
 
Mihawk hakkında bilgi yok. Adam yıllardır en güçlü kılıç ustası ünvanını koruyor. E. Oda çizmedikçe de bilmemiz mümkün değil teorik olarak. Yani Mihawk çok büyük işlere imza atmış olabilir. Önü çok açık bu konuda.
 
Red filmi piyasaya çıktı oda iadei itibara başladı. Crocun ödül fazla olmuş. Sanji de jimbeiden üstte olmalıydı. Wanoda momo herkesin içindeyken kurtardı queene hafif zorluk attı p.one ı okşadı vs vs. Neyse jimbei nin geçmişi ve tecrübesine verilebilir şimdilik.
 
Tüm bu olanlar Oda'nın rüyasıymış onları çizmiş şimdi gerçekleri çizecekmiş. Buggy yonko falan olmamış,Nika daha üsturuplu bir güç seviyesiymiş öyle çizgifilm havası yokmuş,Luffy'yi daha hızlı ve daha güçlü karşı konulmaz vuruşlarla güçlendirmiş, evire çevire dövmüş Kaido'yu.Arc sonu BM tayfası ve Canavar korsanlarının akıbetini göstermiş yaralılarmış ama bir gemi ile kaçmayı başarmışlar.Ödüllere gelince:
-Luffy 5.5m
-Zoro 1.5m
-Sanji 1.4m
-Robin 1m
-Jimbei 1m gerisi de 500 ve 1m arasında ödül dağılımı.
Oda son birkaç bölümün kötü bir şaka olduğunu itiraf etmiş. Kabusunu çizmek istemiş sadece ve okuyuculardan serinin takipçilerinden bu yersiz şaka için özür dilemiş.
 
Teach'ın 2.447'lik ödülünde yapmış olduğu icraatler:
-Ace'i Banaro adasında yendi
-6.kat mahkumlarını tayfasına kattı
-Tarihte bilinen 2 meyveyi yemiş tek kişi
-MF sırasında WB'yi tayfasıyla birlikte öldürdü
-İntikam savaşında Marco'ları temiz yendi


Bütün bunlara rağmen bu adama 2.247 milyon ödül verdi bu yazar. Patlayıp patlamamakta zerre sıkıntı yok. Yanılabilir insan. Yazarın bir dönek olduğunun kanıtı üstteki maddeler yeterince gösteriyor ama.
Mihawk büyük ihtimalle kendini yakalamaya gelen filoyu tarumar etti. Sadece erler yoktu belki de.
 
Mihawk koştura koştura katılırken oradaydın galiba gidip adama yalvarmışlar da katılmış ki o bile yalan çıkabilir :ehe:
Zoro Croco ile ilgili şunu demişti ben yıllar önce korsan avarken bir davetiye geldi ve bana bir numara ile korsan avcılığı yapacağım söyleniyordu reddettim demişti.

Yani zorlama olmamış
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık