Mihawk olmadan gördün mü birliği?
Adama gel üyemiz ol demişler bunların kurduğu partiye üye olmuş. Mihawk tek dolanırcılar nerde?
Mihawk zaten tek, Shici olduğunda da tekti. Aynı kamarada mı yatıyorlar?
Mihawk olmadan gördün mü birliği?
Adama gel üyemiz ol demişler bunların kurduğu partiye üye olmuş. Mihawk tek dolanırcılar nerde?
ilk kez bir zoro fanı mantıklı çözüm sunduArkadaşlar biz neden ödülleri kendi mantığımızla belirliyoruz? Ödülü oda vermiyor. Denizciler veriyor. Denizciler zoronun ne yaptığını ne kadar biliyor? Kral hakisi olduğunu kingi indirdiğini Enma kullandığını kaidoyu yaraladığını bilmiyorlar ki. Onları biz biliyoruz. Doğal olarak yüksek ödüllü olsun diyoruz. İyide mangadaki denizciler bunu bilmiyor. Onların gözünden olaya bakmak lazım. Kaldı ki apoo gibi kaypak birisinin vereceği bilgilerin de ne kadar doğru olduğu tartışılır. Adam 3 lü ittifak indirdi dedi 2 yonkouyu. Doğal olarak kaptanlar 3 milyar ödül aldı. Denizciler muhtemelen luffy law ve kid arasında fitne yaymak ve birbirlerine rakip olup bir şekilde düşman olmalarını sağlamak için çok daha az iş yapan kid ve lawa 3 milyar verdi. Yahu ne kid ne lawın Zoro ile aralarında 2 milyar fark olması mümkün değil. Birinde kral haki yok. Diğerinin kullandığını bile görmedik.
Mihawk büyük ihtimalle kendini yakalamaya gelen filoyu tarumar etti. Sadece erler yoktu belki de.Teach'ın 2.447'lik ödülünde yapmış olduğu icraatler:
-Ace'i Banaro adasında yendi
-6.kat mahkumlarını tayfasına kattı
-Tarihte bilinen 2 meyveyi yemiş tek kişi
-MF sırasında WB'yi tayfasıyla birlikte öldürdü
-İntikam savaşında Marco'ları temiz yendi
Bütün bunlara rağmen bu adama 2.247 milyon ödül verdi bu yazar. Patlayıp patlamamakta zerre sıkıntı yok. Yanılabilir insan. Yazarın bir dönek olduğunun kanıtı üstteki maddeler yeterince gösteriyor ama.
Zoro Croco ile ilgili şunu demişti ben yıllar önce korsan avarken bir davetiye geldi ve bana bir numara ile korsan avcılığı yapacağım söyleniyordu reddettim demişti.Mihawk koştura koştura katılırken oradaydın galiba gidip adama yalvarmışlar da katılmış ki o bile yalan çıkabilir
Mihawk koştura koştura katılırken oradaydın galiba gidip adama yalvarmışlar da katılmış ki o bile yalan çıkabilir