Mihawk gemide Alvida ile beraber kalıyordur. Croco da Cabaji ile. Zavallı Mr.1 Richie ile yatıyordur.
Çay ocağının yanında yatıyordur Croco.
Mihawk gemide Alvida ile beraber kalıyordur. Croco da Cabaji ile. Zavallı Mr.1 Richie ile yatıyordur.
Şaka maka bölüm ona yaradı. Zoro tarafı perişan, Sanji tarafı Japon sokaklarını turluyor.Bu saatten sonra tek doğru @Sir Crocodile
Kral sen böyle dedinya. Zoro şunu da demişti galiba lideriniz ben olursam kabul ederim.Zoro Croco ile ilgili şunu demişti ben yıllar önce korsan avarken bir davetiye geldi ve bana bir numara ile korsan avcılığı yapacağım söyleniyordu reddettim demişti.
Yani zorlama olmamış
Gerçekden bok kokusu gelmeye başladı iyice Usop'un 500 aldığı yerde Karasakal 10k eder biri şu Usopu öldürsün artık hadi diğerlerini görmedikde bu Usop nasıl alıyor hiç bi halta yaradığı yok tayfaya yük Tama olmasa ölecekdi bu kadarda olmaz.Teach'ın 2.447'lik ödülünde yapmış olduğu icraatler:
-Ace'i Banaro adasında yendi
-6.kat mahkumlarını tayfasına kattı
-Tarihte bilinen 2 meyveyi yemiş tek kişi
-MF sırasında WB'yi tayfasıyla birlikte öldürdü
-İntikam savaşında Marco'ları temiz yendi
Bütün bunlara rağmen bu adama 2.247 milyon ödül verdi bu yazar. Patlayıp patlamamakta zerre sıkıntı yok. Yanılabilir insan. Yazarın bir dönek olduğunun kanıtı üstteki maddeler yeterince gösteriyor ama.
bu bölüm @Sir Crocodile a yazar biz nikayı geçmişiz o kadarOlay bir gösterilsin bakarız Croc, Buggy'den bile geride hikayesi burada bitti zaten
Oda bali çekerken yazıyor şu seriyi.Biz de tartışıyoruz vallahi.Teach'in bireysel olarak ne kadar güçlü olduğunu kestirememiş olabilirler.
Bu ödüller neden bu kadar düşük? Luffye ayak uydursunlar diye mi? Luffyninki de çok düşüktü en azından kidd ve lawla arasında fark olması gerekiyorduŞaka maka bölüm ona yaradı. Zoro tarafı perişan, Sanji tarafı Japon sokaklarını turluyor.