oda size acıdı @Sir Crocodile ile ben ittifakı kurayım meyvesini sen yeSanji Jinbei'yi bile geçememiş. Mihawk yonkodan fazla ödül almış. Bu bölüm forumun %80'i patladı. Sadece Mihawk fanlarına yazar bu bölüm. Hahaha.
oda size acıdı @Sir Crocodile ile ben ittifakı kurayım meyvesini sen yeSanji Jinbei'yi bile geçememiş. Mihawk yonkodan fazla ödül almış. Bu bölüm forumun %80'i patladı. Sadece Mihawk fanlarına yazar bu bölüm. Hahaha.
oda size acıdı @Sir Crocodile ile ben ittifakı kurayım meyvesini sen ye
Normal.@Mihawk fanları üzülmesin diye lider değil demiş oda @Sir Crocodile ödülün ney öyle
Hayaldeler yine, Organizasyonu başkası kuruyor Mihawk koşa koşa katılıyor ama adamlar diğer karakterleri yancı yapıyor, forumun beni şaşırtma sınırı kalmadı artık...oda size acıdı @Sir Crocodile ile ben ittifakı kurayım meyvesini sen ye
Mihawk olmadan gördün mü birliği?Sen ne yaşıyorsun? Mihawk olmadan bir cacık olmamış sizin loncadan.
Denizcilerin başına ödül fikri benden çıktıSen ne yaşıyorsun? Mihawk olmadan bir cacık olmamış sizin loncadan.
Mihawk koştura koştura katılırken oradaydın galiba gidip adama yalvarmışlar da katılmış ki o bile yalan çıkabilirNormal.
Hayaldeler yine, Organizasyonu başkası kuruyor Mihawk koşa koşa katılıyor ama adamlar diğer karakterleri yancı yapıyor, forumun beni şaşırtma sınırı kalmadı artık...