Denizci avladığı için 3 milyar verilmesi de saçma. BB ve Luffy neler neler yaptı, ne zararlar verdiler hükumete.Tamam o zaman ödüle göre diyorsanız Croco > Zoro dememiz gerekiyor, hatta Croco ve Zoro arasındaki fark, Zoro ve Sanji arasındaki farktan bile büyük, sence mantıklı mı yoksa Cross Guild Denizci avladığı için mi fazladan ödül vermişler?
Köpekse bile, kangaldır Mihawk. Köpeklerin reisi.En köpek odur mu diyorsun yani? Doğrudur.
Niye kıyaslıyayım ? Bildiğim şeyin tartışmasını mı yapmamı istiyorsun.Yahu sen niye Ace'in ödülü ile Usopp, Robin'i kıyaslamıyon ben onu anlamadım? Ya da Crocodile ile Zoro'dan bahsetmiyon?
Sen biliyorsun sebebini. Mihawk sama sayesinde seninkinin ödülü de şişmiş.@Roronoa Zoro Hahaha ne oldu niye dalga geçemiyorsun?
''denizci avcısı'' bu seride unvan olarak ilk kez veriliyor, bunu Dragon ile kıyaslamak lazım, Sabo gibi 2.adamlarla kıyaslayanlar oluyor da ondan söyledim.Denizci avladığı için 3 milyar verilmesi de saçma. BB ve Luffy neler neler yaptı, ne zararlar verdiler hükumete.
Zaten spoilera göre geçmişte de bir şeyler yapmış Mihawk.
Ayrıca, ben Croco > Zoro'dan gocunmam. Sonuç olarak Zoro seri sonunda Mihawk'ı geçecek adam. Koymaz yani. Sanji fanları, Mihawk haterları düşünsün.
Köpekse bile, kangaldır Mihawk. Köpeklerin reisi.
Bu spoilerlar kesin miSen biliyorsun sebebini. Mihawk sama sayesinde seninkinin ödülü de şişmiş.
Evet ben de öyle düşünüyorum ama keşke oda bunu aciklasaCroco muhtemelen birşeyler biliyor. Bir de mihawkın emrine girdiğini düşünüp ekstra ödül vermiş olabilirler. Şuan esas sırıtan şey bizimkilerin ödülü düşük. Robin neredeyse Zoro ile aynı seviyede. Ödülden güç çıkarımı sağlıklı değil. 320 ödülündeki Zoro 1.4lük kingi indirdi. Bu seride sadece mihawk için ödül güç ilişkisi kurulabilir. Çünkü bayrağı tayfası kk olmak gibi bir amacı yok. Adam dünyanın en güçlü kılıç ustası. Şuanki zorodan güçlü. shanksin rakibi. Tayfasız ve kk olma amacı olmadığı için shanksten fazla ödülü olmamalıydı. Ama bireysel çok güçlü olduğu için ve ekstra da bir birlik kurduğu için muhtemelen 1 milyara kadar ekstra bir ödül almış olabilir. Croco da ona uyduğu için marine peşine düştüklerinden dolayı crocoya da fazladan tehdit olduğu için ekstra ödül konmuş gibi duruyor. Buggy ise tamamen Roger tayfasında olması ve bir ihtimal one piecenin nerede olduğunu biliyor olması sebebiyle bu ödülü aldı. bizimkilere ödül az gitti çünkü apoo kimin kimle dövüştüğünü bilmiyor. Ödüller onun verdiği bilgi ile açıklandı. Adam zoroda kral haki olduğunu bilmiyor mesela. İleride Zoro için bir ödül revizesi göreceğiz.
Hahaha aynen aynen OP evrenin de inek bile Mihawk sayesinde sıçrıyor zaten.Sen biliyorsun sebebini. Mihawk sama sayesinde seninkinin ödülü de şişmiş.