@Sir Crocodile 2 milyara yakın ödül almış Croc. Var mı bir yorumun?
Yaptım yorumumu...
Bunu yapmak cidden çok zor.
(Derin bir nefes)
@Sir Crocodile
Haklıymışsın.
1 ay croco avatarı yapıyorum sözüm söz
Yakışır. :S
Ona Mihawk'ı sorsana.
@Sir Crocodile
Olum cevabını vermedik mi senin?
%98 Mihawk, %1 Croco etkisi demedik boşuna. Mihawk'a çaycı diyen
@Sir Crocodile nerede, bana onu bulun. Haha.
Noldu la? 81 M ödülü olan adam 2 Milyar olmuş. Kaç bekliyordunuz? Hangi konuda tartışacaksan yaz tartışalım.
@Sir Crocodile sen de tez zamanda tak Mihawk avatarını
Gerek bile olmayacak göreceksin, dediğim gibi Croc'un önceki 81 M ödülü yanıltıyor. Bu zamana kadar dediklerime inanmadınız bu adam hakkında, şu bölümler sonrası hala inanmazsaniz ne diyeyim daha yapacaklarını bekleyin.
@Aramaki Benden başka seven mi yok? Sen populerlik anketlerini görmedin anlaşılan...
Onun dışında Croc'un böyle döneceğini söyledim zaten, yani Mangada bas bas bağırdı Mangaka ama işte...
@Roronoa Zoro Hahaha ne oldu niye dalga geçemiyorsun?
@Sir Crocodile Crocodile > Mihawk ?
81 M ödülü olan Croc'un 4 Milyar çıkmasını mı bekliyordun? Spoiler doğruysa alacağı ödülü almış, MF de söylediklerinin boşa olmadığını göstermiş. Şimdi çizilmesini bekle. Mihawk'i bilmem ama Croc>Dof artık çok net...
Bu arada muhtemelen eski savaş lordları için keseyi açmışlar, belli. Burada olan Dofçulara oldu
@Millennium Wizard
Dışarıda olsa o da bir Croco ederdi en azından ya. Düştün
@Sir Crocodile ın diline
Etmezdi o korkaklıkla o...
Kaido savaşa mı girecekmiş diye pinine giderdi bir yere
@Millennium Wizard iyi bilir.
@killz0ne Ben böyle iyiyim, ekibe ihtiyacım mı var?
@Sir Crocodile Böyle okudun değil mi spoilerı?
Eski ödülü 81 M olan 2 Milyar ödül almış neredeyse, onu bile yine hikaye yazıp eleştirmeye kalıyorlar. La bizim forum bir kere de şaşırtsın benim.
Bazı konularda cidden Wortsgen>Korsanfan yav. Bana bunu da dedirttiler en sonunda...
@Lucky Luke Tam zamanında Mihawk fanı oldun, darısı
@Sir Crocodile 'a ama yok onu croco haterı yapacam
Niye Croc hateri olucam la? Sen tehlikenin farkında değilsin hala...
Çaycı Croco ortalık yok hâlen.
@Sir Crocodile
Olum gece çalıştım sizin yüzünüzden uyku da mı uyumayalım? Ben buradayım dümdüz canım, sen ne diyorsun hala?