George r martin dcnin Rasim ozanı mı
Fener bugün maçı kazanamazsa Croco'nun 3 leşi var.
George r martin dcnin Rasim ozanı mı
Dracule Mihawk ve çaycı hüseyinÇapraz birliğin başı kim şimdi
buggyÇapraz birliğin başı kim şimdi
Kaptan buggy tek başına yonkou olacak adamMihawk olmasaydı, Buggy ve Croco, Luffy Mağdurları Platformu yine yonko olur muydu yoksa unvanı Kid mi alırdı? Bunu tartışmalıyız bence. Yalnız kesin olarak Kid diyememek de Kid adına utanç verici. Affet @Montana bir amiralseverin fanı olduğu adamı eleştirmek ciğerimi dağlıyor ama yapmak zorundaydım anlıyor musun? Yapmak zorundaydım! Bu eleştiri vücut bulmalıydı, hüğğğ.
Law olması dağa olağan çünkü doffy olayında da adı geçiyor ve big momun aldığı hasarının %60ı lawdan geldiMihawk olmasaydı, Buggy ve Croco, Luffy Mağdurları Platformu yine yonko olur muydu yoksa unvanı Kid mi alırdı? Bunu tartışmalıyız bence. Yalnız kesin olarak Kid diyememek de Kid adına utanç verici. Affet @Montana bir amiralseverin fanı olduğu adamı eleştirmek ciğerimi dağlıyor ama yapmak zorundaydım anlıyor musun? Yapmak zorundaydım! Bu eleştiri vücut bulmalıydı, hüğğğ.
Keşke shiki yada tanımadığım veyaMihawk olmasaydı, Buggy ve Croco, Luffy Mağdurları Platformu yine yonko olur muydu yoksa unvanı Kid mi alırdı? Bunu tartışmalıyız bence. Yalnız kesin olarak Kid diyememek de Kid adına utanç verici. Affet @Montana bir amiralseverin fanı olduğu adamı eleştirmek ciğerimi dağlıyor ama yapmak zorundaydım anlıyor musun? Yapmak zorundaydım! Bu eleştiri vücut bulmalıydı, hüğğğ.