Üçlünün ödüller goroawase adlı kelime oyununa uygun verilmiş.
Mı: 3, ku: 9
Ku: 9 roku: 6
Ba: 8
Patlar mı? @Mihawk @II. InvictusMihawk olmasaydı, Buggy ve Croco, Luffy Mağdurları Platformu yine yonko olur muydu yoksa unvanı Kid mi alırdı? Bunu tartışmalıyız bence. Yalnız kesin olarak Kid diyememek de Kid adına utanç verici. Affet @Montana bir amiralseverin fanı olduğu adamı eleştirmek ciğerimi dağlıyor ama yapmak zorundaydım anlıyor musun? Yapmak zorundaydım! Bu eleştiri vücut bulmalıydı, hüğğğ.
Yanlız bu bölüm croco ne olursa olsun kimseden korkum yok hesabı alıyordu buggy nin kelleyi, etliye sütlüye karışmayan sürekli dövüş erteleyen ürkek mihavk işimize gelir belalı tipler buggyle uğraşır bende çay içerim diyerek korkusunu belli etmeden buggy yaşasın diyor . Bu bölümün karizması croco ortak rahat ol.Kılıç koklama lobisi, adamlar DC mesajlarıma kadar gitmiş.
Nasıl kinlendilerse bu kadar zaman... :S
Üçlünün ödüller goroawase adlı kelime oyununa uygun verilmiş.
Anlamı ne ortak ? Kime ne denmek istenmiş?Üçlünün ödüller goroawase adlı kelime oyununa uygun verilmiş.
Tüm olayı Croc yapmış bölümde zaten, artı üstüne artı yazdı da adama Mihawcılar işte... :SYanlız bu bölüm croco ne olursa olsun kimseden korkum yok hesabı alıyordu buggy nin kelleyi, etliye sütlüye karışmayan sürekli dövüş erteleyen ürkek mihavk işimize gelir belalı tipler buggyle uğraşır bende çay içerim diyerek korkusunu belli etmeden buggy yaşasın diyor . Bu bölümün karizması croco ortak rahat ol.
Yeni gördüm paylaşmışsın zatenhttps://www.korsanfan.com/konu/genel-tartisma.7849/page-860#post-1294895 Teorinin de etkisi var ama neredeyse tutturuyormuşum 300 milyonla kaçırmışım be
Zaten Kaido öldü diyen seriyi biliyorum demesin o kadar diyorum.
İsimlerdeki heceler ve sayıların okunuşlarıyla ilgili bir şey.Anlamı ne ortak ? Kime ne denmek istenmiş?
Ho 4 demek olduğu için yazmadım. Ha olarak eklemiş demek okunuşu.[Spoiler] - Genel Tartışma
Valla açıklanınca kim siper alıcak işte o belli değil afabshs bakalım.:D Yok yani ortalık karışacak manasında dedim. Her türlü siper almak lazım. Ben hazırlıklarımı yapıyorum.:hhh:www.korsanfan.com