Stephen Paul ne iş?
2. Ye bittim
Hepsini indirip terk etmediği ne malum? Adam neden sabit dursun? Shanks bile paso yer değiştiriyor.Mihawk için adasında bekliyor kaçmıyor diyenler vardı.
Adam bavulunu toplayıp kaçmaya hazırlanıyordu la.
Crocodile indirmiş çünkü gemileri.Hepsini indirip terk etmediği ne malum? Adam neden sabit dursun? Shanks bile paso yer değiştiriyor.
Mihawk için adasında bekliyor kaçmıyor diyenler vardı.
Adam bavulunu toplayıp kaçmaya hazırlanıyordu la.
Reis bugün naptın ya bütün belgeler Mit arşivinde bir adama aynı gün defalarca hs atılır mı cesedine sıkıyorsun resmen bari diğer günlere de birşey bıraksaydın.Mihwk'ın seviyesini takip etmeyen arkadaşlar için buyrun;
Mihawk haterlarının elebaşı @Sir Crocodile artık yok, Mihawk'ın imparatorluğunu kabul edecek, kıvırmayacak.
George r martin dcnin Rasim ozanı mıKumkum analiz geldi arkadaşlar. ''SS alabilirsin dediğim gibi''
Adam bir de cümleye ''bazılarına komik gelebilir'' diye başlamış. Öngörüş level 100. :d
Birde ss alın demiş heyt yiğidim benim be yüreği görüyor musunKumkum analiz geldi arkadaşlar. ''SS alabilirsin dediğim gibi''
Adam bir de cümleye ''bazılarına komik gelebilir'' diye başlamış. Öngörüş level 100. :d
Ben mi elebaşı oldum lan şimdi? Hahahah.Mihwk'ın seviyesini takip etmeyen arkadaşlar için buyrun;
Mihawk haterlarının elebaşı @Sir Crocodile artık yok, Mihawk'ın imparatorluğunu kabul edecek, kıvırmayacak.