Carpe'm bak senin de geçmişin çıkar. Yapma, etme, yazık etme kendine.Bu arada belli olmaz bilmeden h. haki kullanmıştır belki Zoro. Geleceği görmesini falan engellediyse Mihawk tırsıp, yine ertelemiş olabilir dövüşü @Mihawk
Carpe'm bak senin de geçmişin çıkar. Yapma, etme, yazık etme kendine.Bu arada belli olmaz bilmeden h. haki kullanmıştır belki Zoro. Geleceği görmesini falan engellediyse Mihawk tırsıp, yine ertelemiş olabilir dövüşü @Mihawk
Çıksın cane ya ben çok takılmam öyle şeylere. Hatta kendim bulayım dedim de Mihawk konusunda kırklı sayfalara kadar baktım bulamadım dedim başka yerde gömdüm herhalde.Carpe'm bak senin de geçmişin çıkar. Yapma, etme, yazık etme kendine.
İşte burası çok doğru.Çıksın cane ya ben çok takılmam öyle şeylere. Hatta kendim bulayım dedim de Mihawk konusunda kırklı sayfalara kadar baktım bulamadım dedim başka yerde gömdüm herhalde.
Güler eğleniriz işte, opu ciddiye almıyorum malum yerden sonra.
Mesajları da işine geldiği gibi mesaj yazdığı kişiler de işine geldiği gibi çünkü.On sefer alıntıladıysam bir ya da ikisine cevap verdi. Kf'yi terk etmesi muhtemel.
"Yine hikayeye başladın :S"İnsanlara objektif olmayı ve hikaye yazmamayı telkin eden kumkum. :d
Dedi bir babayiğitNeredesin ey kızıl!
Dinleyin haydutlar! Üstüme içecek dökerseniz hatta üstüme kusarsanız buna gülüp geçerim fakat ne nedenle olursa olsun arkadaşıma zarar verirseniz sizi affetmem.