Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk haterlarının vukuatlarını sayıyorum;

Alpamis, Luffy'inin Kaido'ya tek attığını söylüyor.

Croco, Mihawk ile Croco'nun denk olduğunu söylüyor.

Erkan, Vista > Mihawk olduğunu söylüyor.

---

Konuya yazmayacaktım artık ama, yine başlamışsınız Mihawk'a sallamaya.
Ben Luffyci falan değilim ama Alpamis bu konuda haklı.
Croco bildiğimiz gibi...
 
Fikir Croco'dan çıkmış olsa dahi, Mihawk gibi bir etken olmasa öyle bir oluşumun kurulacağını sanmıyorum pek. Buggy-Croco gibi bir oluşumu hayal edebilir misin mesela sen? Ben şahsen edemiyorum, orada mutlaka birlikteliği yüksek konuma getirecek bir karakter olması gerekiyor. Bu da zaten Mihawk, daha Kuraigana Adası'ndayken Croco'nun onu aramasıyla gösteriliyor. Yani bir kişinin fikir vermesiyle, o fikrin uygulamaya sürülmesi tamamen aynı şeyler olmuyor. Croco bu fikri sürmeseydi Mihawk böyle bir oluşuma dahil olmayacaktı, Mihawk katılmasaydı da Croco böyle bir oluşumun olmasını sağlayamayacaktı. Yani tek bir kişiye indirgemek, olayın aslından çok uzaklaştırıyor bana kalırsa. Katılıyorsundur katılmıyorsundur, bilemem.


Buggy'nin salaklığı konusunda ne söylersen haklısın, ondan yana bir sıkıntım yok.
Yahu o zaman farklı bir şey uygulanırdı, şimdi ki gibi etkisi olmasa da. Fakat bu her iki karakterin olup olmamasına bağlı olurdu yine. Sen şuan aktif senaryoyu konuşuyorsun. Crocodile bir plan kuruyor ve Mihawk'a ulaşıyor belli ki, o da kabul ediyor. Ona bakarsan ''Buggy-Mihawk'' gibi bir oluşum hayal edebilir misin? Edemezsin. Olay burada bu karakterlerin Croc-Mihawk olmasına bağlı. Olası senaryo yazmaya gerek yok şu noktada. Şuan bu iki karakter bir konuda hem fikir olmuşlar, bunun biraz bakıldığında Denizcilere karşı bir durum olduğunu söylememiz yanlış olmaz. Çünkü Donanma rütbelilerinin başına ödül konmuş...

Yoksa dediklerine katılıyorum, bu iki karakterden biri olmasa bu oluşum olayı konuşulmaz. Buggy'nin trollüğünü bile Oda iyi cezalandırdı bu karakterlerle mesela, neyse zaten görecek gibi duruyoruz bu iki karakteri aksiyonda bakalım.

Croco'nun söylediklerinin %90'nı yalan. İddiayı kaybedince çaycı Hüseyin avatarı takacak.
Ylan mı? Peki sana bir şey demek saçma artık belli oldu. :D
Kaybedeceğime inanıyorsun yani... :S
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık