Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ön planda bu ikili var çünkü ne var bunda anlaşılmayacak. Fikirin Croc'dan çıktığı ortada değil mi? Mihawk'a ulaşması, çağırması vb. ortada olan şeyler.
Fikir Croco'dan çıkmış olsa dahi, Mihawk gibi bir etken olmasa öyle bir oluşumun kurulacağını sanmıyorum pek. Buggy-Croco gibi bir oluşumu hayal edebilir misin mesela sen? Ben şahsen edemiyorum, orada mutlaka birlikteliği yüksek konuma getirecek bir karakter olması gerekiyor. Bu da zaten Mihawk, daha Kuraigana Adası'ndayken Croco'nun onu aramasıyla gösteriliyor. Yani bir kişinin fikir vermesiyle, o fikrin uygulamaya sürülmesi tamamen aynı şeyler olmuyor. Croco bu fikri sürmeseydi Mihawk böyle bir oluşuma dahil olmayacaktı, Mihawk katılmasaydı da Croco böyle bir oluşumun olmasını sağlayamayacaktı. Yani tek bir kişiye indirgemek, olayın aslından çok uzaklaştırıyor bana kalırsa. Katılıyorsundur katılmıyorsundur, bilemem.
Olayı Croc'a yükleme durumu değil bu. Orada Buggy'nin normalde bu organizasyona hizmet etmesi gerekiyordu, yani ön planda olan biri olmaması gerekiyor.
Fakat bu Buggy ve adamları salaklık yapıp onu ön plana çıkarıyor, sonrasında da böyle bir cümle kuruyor.
Buggy'nin salaklığı konusunda ne söylersen haklısın, ondan yana bir sıkıntım yok.
 
Jozu araya girmese ihtiyarı ikiye bölecekti Mihawk, arada çok güç farkı var. İhtiyarın bir gözü sürekli Mihawk'ı takip ediyordu, dikkat ettiysen hiç denk gelmemeye çalıştı Mihawk'la gitti Akainuyla falan kapıştı. :)



King = Lakap aynı Crocodile gibi
Alber isim, Croco'nun ismi belli değil. Neresini anlamadın. :)
Roger & WB'ye kaç atar Mihawk ? Yoru mu kullanır yoksa meyve bıçağı mı ?
 
Spoiler'da öyle bir ima yok o Mihawk fanlarının sürekli hayal kurması sen spoiler'da öyle yazıyorlar sandın sanırım :hhh:

Adamlar Buggy'ye 3 milyar verip, Yonko ilan etmiş, çünkü Buggy, Mihawk'tan güçlü diyorlar, bak tekrar yazıyorum:

''Brannew: “Buggy the Genius Jester”!!
Adding on to what was previously mentioned…and most importantlyis his power that made those two obey him..!!
Brannew: 3.1 billion and 89 million berries!!
''


İnkara mı başladınız anlamadım, ''açıklandı halen inkar ediyorlar'' diyorlardı Mihawk fanları, Buggy, Mihawk'tan güçlü diyip sadece 3 milyar ödül vermişler ve Yonko ilan etmişler. Mihawk'tan güçlüysen Yonko oluyorsun diyor adam, spoiler'ın hiçbir yerinde Buggy Mihawk sayesinde bu ödülü aldı demiyor, onu kontrol altına alacak GÜCÜ var diye diyor. :good: Buradan Yonko'ların Mihawk'tan güçlü olduğu ortaya çıkıyor, Mihawk'ın ödülü bir şey gösterse, ondan GÜÇLÜ denen Buggy'nin ödülü Mihawk'tan yüksek olurdu, ama değil.

O ima var. Bölümde Buggy'nin yonkou olarak anılmasındaki saçmalığı dile getirip eziyorlar. Sonra Mihawk benim zaten böyle bir kaygım yoktu diyor. Bu mümkün olmasa dile getirilmezdi. Bunun cümle olarak kurulması bile bunun gayet mümkün olduğunu gösteriyor.
Bu zaten tüm bu yanlış anlamaların denizcilerin nazarında açıklanması. Mihawk'ın tek başına aldığı ödülü açıklamaya yetmiyor. Neden 2 ya da 2.5 milyar verilmediğine ne cevap verilebilir?
Buggy'nin şöhreti olsa da gücü kanıtlanmış değil. Yoksa gerçekten söylenenler temellendirilseydi 3 milyar da az kalırdı.
Mihawk'tan güçlü olmak şartı diye bir şart yok. Sanki Mihawk'ın seviyesi gerek şartmış gibi lanse ediyorsun. Halbuki Mihawk'ın gücü daha az da olsa Buggy'yi yonkou yapmaya yetecekti belki. Yonkou yapmaya yetecek seviyede bir gücün alt limitini bilmiyoruz. Sen işine geldiğin gibi anlıyorsun. Hiç bir icraatı olmayan birini yonkou yapmaya yetti, Mihawk ve Croco katılması. Şöhreti ancak Schi yapmaya yetmişti.
 
Son düzenleme:
Mihawk haterlarının vukuatlarını sayıyorum;

Alpamis, Luffy'inin Kaido'ya tek attığını söylüyor.

Croco, Mihawk ile Croco'nun denk olduğunu söylüyor.

Erkan, Vista > Mihawk olduğunu söylüyor.

---

Konuya yazmayacaktım artık ama, yine başlamışsınız Mihawk'a sallamaya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık