Konuyla ne alakası var anasını satayım. Nediyon sen?mihawk, croco, dof boş karakterler değiller. boş karakter arıyorsan wano'da tonla var. wano'da one piece sapıtmıştı, şimdi toparlıyor biraz biraz diye düşünebilirsin.
Oda saçma hem yenecek adam bulamıyo unvanını almış kendini tatmin etcek kişiyi bekliyo gibi hava. Vista gibi kayda değer bir kılıç ustası geliyo içinden geçmiyo. Çünkü beyazsakal korsanlarıyla uğraşmak istemiyo. Ama bu adam Yonko gücünde. Beyaz sakal korsanları mı kalmış savaştan sonra bir vista bir marco birde kolsuz jozu.Ben o dönemlerde Mihawk'ın düşman edinmek istemediğini huzurlu hayat yaşamak için büyük savaşlara girmediğini söyledim. Bugün de öyle olduğunu gördük. Eğer vistayı öldürseydi, beyaz sakal korsanları ile hayatı boyunca savaşmak zorunda kalacaktı. Mf'de hiç bir shichibukainin tam gücünü göstermedi. Tüm shichiler neden can hıraş savaşsın ki. Savaş normalde onların savaşı değil. Dofa bak. Marineforddaki doftan, dressrosada 3 tane haki çıktı. Kral hakisi var adamın. Kendini iyileştiriyor. Kopyasını yapıyor vs.. MF dof ile dressrosa dof aynı mı? Veya mf jinbei ile whole cake jinbei aynı mı? O zaman da dedim, mf mihawk ile göreceğimiz mihawk aynı değiller. Öyle de oldu.