Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca şu mangada Mfde mihawkı geri planda bırakıp kayda değer bir iş yaptırtmayıp pasif tutan mangakadır. Bir Akainuya bakın mfde Akainu vs All . Birde Mihawk gelsin Vistayla yenişemesin. Eğer yonko kalibresinde bir adamsa bu herif Yonko kalibresini göstertmesi lazımdı. Pasif pasif takıldı orda. BM veya Kaido gelse oraya Mihawk yerine neler yaparlardı Vistaya. Vistanın Kaido BM veya Shanksla veya Beyaz sakalla yenişememesi gibi durum söz konusu olamazdı. Luffy Katayı aldıktan sonra Kaidodan tek yedi anasını satayım nerde bu Mihawkta o güç diye sorarlar adama. Niye göstermedin adamın gücünü madem bu kadr güçlüydü. Bu tutarsızlıklar iyice arşa çıktı bu mangada artık hiç bir şekilde dikkat etmiyor yeri geldiğinde karakterleri parlatıp yeri geldiğinde pasif tutuyor. Hiakyede kullanmak istediğine göre güçlerini kısıp yada artıyor. Lan croc 2 milyar ödül vermiş ya. 80 milyonluk adam luffy gearsız patates etti herifi ne arada 2 milyar oldu kayda değer ne yaptı ki bu adam. Saçma sapan manga üzerine düşünülecek bir noktası kalmadı artık. Çünkü çizer bunları umarsamıyor.
Ben o dönemlerde Mihawk'ın düşman edinmek istemediğini huzurlu hayat yaşamak için büyük savaşlara girmediğini söyledim. Bugün de öyle olduğunu gördük. Eğer vistayı öldürseydi, beyaz sakal korsanları ile hayatı boyunca savaşmak zorunda kalacaktı. Mf'de hiç bir shichibukainin tam gücünü göstermedi. Tüm shichiler neden can hıraş savaşsın ki. Savaş normalde onların savaşı değil. Dofa bak. Marineforddaki doftan, dressrosada 3 tane haki çıktı. Kral hakisi var adamın. Kendini iyileştiriyor. Kopyasını yapıyor vs.. MF dof ile dressrosa dof aynı mı? Veya mf jinbei ile whole cake jinbei aynı mı? O zaman da dedim, mf mihawk ile göreceğimiz mihawk aynı değiller. Öyle de oldu.
 
Shanks'tan daha iyisini beklediğini söylüyor ama, yine de sen bilirsin.
Madem öyle dünyanın en güçlüsü ordaydı gidip beklentisini karşılasaydı. Zira Kaido'da güce saygı gösteren biri. Ben sen vs atıcam dese kabul ederdi birde dövdükten sonra adamı yapmak için hapse atardı.
 
Croco: Günaydın efendim buyrun çayınız.
Mihawk: Sağol yavrum. Bugün gündemimizde ne var?
Croco: 2020 KPSS'liler yonkou ataması bekliyor efendim.
Mihawk: Tamam ayarlarız bir şeyler. Bana Buggy'i çağır. Çıkarken de boşları al.
Croco: Tabi efendim.
 
Muhtemelen 4 milyarı geçecekti.
Ödülü aynı olacaktı. O mantık geçerli olsaydı Luffy Kid ve Law'dan yüksek ödül alırdı. Hiç hebehübe yapmaya gerek yok. Bu tartışmaların başladığı sıradaki Yonkou'lardan az ödülü var. Ayrıca kıyaslandığı Shanks için ise yıllardır tartışmalarda söylene gelen kılıç yeteneğinde öndedir sözü direk mangada geçti.
 
Hahahah ulan bir kere de siz "Biz şu konuda yanılmışız" deyin. Hep birilerinin kabul etmediklerini konuşuyorsun, Croc hakkında neler dediniz ne oldu? Sürekli odak değiştirme çabası... :S
Neler dedim ? at da görelim. Ben her zaman Croc'a hakkını vermişimdir bir tane yorumumu bulamazsın.

Shicbukailerin komutanlardan daha değerli olduklarını ve daha güçlü çıkacaklarını da söylemişimdir. (Marco hariç)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık