Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya olum bu şekilde mi hakkını verdin? Bulurum hatırlıyorum ne kadar pozitif de olsa yorumlarını, atarım bulup istiyorsan sıkıntı yok.

Orada komutanlarda söyledin sonradan peki? Kılıç tartışmalarına geçince durum? :S
Gidip adamı Mihawk ile kıyaslıyorsun. Mihawk ile kıyaslama işine girmeseydin görürdün nasıl hakkını verdiğimizi. Croc, Mihawk kadar güçlü bir karakter değil. Bu onu güçsüz yapmaz.

Bundan 6,7 yıl önce komutanlar Shicbukaileri yoldan geçerken alırken 500 tane mesaj yazmışım. Hepsini de hatırlıyorum bugüne kadar Jack çıktığında bir yaratıcı ile vs atmamıştı. Croc ile kıyaslayanı dövüyorlardı o zaman bile Croc'u yener diyenlere katılmadım.

Sen tutup adamı Mihawk ile eşitlemeseydin şuan da beraber Croc övüyorduk. Shicbukailerin tamamı bir yonkou etmez denirken şuan sadece Mihawk ve Croc güç olarak bir yonkou etmişler ama kendi aramızda iç savaş yapıyoruz hala, hepsi de senin yüzünden :ehe:
 
Neden içinden geçsin? Adamın vista ile alıp veremediği yok ki. Senin mantıkla croconun da içinden geçmesi lazım. Niye böyle bir motivasyonu olsun? Adam mfye sırf canı sıkılıyor diye geldiğini kendisi söyledi. Eğlencesine geldi ve gitti. Savaş sırasında beyazsakal korsanları vardı. Savaştan sonra yok oldular. Savaşın nasıl biteceği belli değil. Belki denizciler kaybedecekti?
Eğlendirsin kendini işte visata gibi biriyle. Don kriegleri taa anasının nikahına kadar eğlencesine peşliyodu, döveyim diye. Eğlencesine gelmiş ama eğlenemeden gitmiş gibi bir hali vardı. Neden gelmiş eğlenemeye Don Krieglerin tarumar edince eğleniyo. Ama vistaya gelince wb korsanalrıyla uğraşmak istemiyo. Bir tek eziklere denk gelince mi eğlenmek istiyo bu.
 
O değil de tek başına Croco dünya hükümetinden daha iyi oluşum yapabiliyor. Croco + Dofy neler yapar bilemedim...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık