Shanksin yıllardır atladığı basamağı Mihawk, tek adımda attıShanks hadi evladım kalk bir kaç basamak daha çık hızli hızlı... hadi çocuğum hadiiii.... akksksk
Shanksin yıllardır atladığı basamağı Mihawk, tek adımda attıShanks hadi evladım kalk bir kaç basamak daha çık hızli hızlı... hadi çocuğum hadiiii.... akksksk
Tartıştığın bütün adamları yazmışsın. Ne dedik de patladık yav.
Buggy'e dalmış birileri, Croc ve Mihawk da gelip dalanları indirmiş ve Buggy'i kurtarmış gibi görünüyor ama Buggy'e de sıcak değiller anlaşılan...However, things inside the big top are very different. Narrator introduces Buggy as "One of the Four Emperors". We see that Buggy is crying and begging for his life. His face is covered in bumps and wounds, he also has some broken teeth.
Crocodile and Mihawk are sitting on the Chairman's couch. Crocodile is grabbing Buggy's head while Mihawk points Buggy with his sword (Buggy's body is lying on the ground). Buggy begs to forgive him and he will do anything for them (even lick their shoes). Crocodile and Mihawk talk to him.
Artık Crocodile Ve Mihawk'a olan bakış açım degisti gercekten Buggy'i dövmüşlerse ikisi de kral adamlar
Beckham diyeceğim karizmadan ötürü ama Beckham köpek gibi yetenekliydi anasını satayım gene olmuyorCroco bomboş joao Felix gibi piyasa değeri kasmış
Mihawk gomuyordun iki bölüm once patlamışın ben karışmamTartıştığın bütün adamları yazmışsın. Ne dedik de patladık yav.
İkiniz iş birliği mi yaptınla hack guild mi kurdunuzNoldu la cidden, bir an @Erkan12 forumu hackledi diye düşündüm...
Fırsatı bulmuşken tabi mizahını yapacağız.Mihawk gomuyordun iki bölüm once patlamışın ben karışmam
Öyle ufak tefek patlamalar herkes yaşar.Ama serinin direk önemli bir karakteri ya da önemli bir unsuru konusunda patlaman lazim.İki üç sene önce birini alıntıladım. Wano dövüşlerinin %90'ını bilmiş mübarek bir kardeşimizdi. Dedim ki dalga mı geçiyorsun seriye hakaret mi ediyorsun dostum bunlar nasıl beklentiler. Sonuç malumun.