Doflamingo'da karizma diye anılıyordu.Oda Croco'yu Dof ile eşitlemiş burada.
Hiç bir grubun haterı değilsin,genelde tutarlı şeyler yazarsın.Haterlar Chris Rock kadar sağlam duramaz bu bölüm sonrası daha güzel tokat yiyen biri lazım
Şanks'ta sadece kılıç ustalığı yok, o da belli, bu yüzden hâlâ Şanks daha güçlü. Haki adam+Kılıç Ustalığı diyebiliriz, Hakiman Şanks'tan başka sürpriz çıkar mı diye şüpheye düşüyor insan, çıkmaz herhalde, zaten kılıç ve haki'de çok iyi."En güçlü" ise bu adam Shankstan da güçlü oluyor işte onu diyoruz Yani mesela mangada "luffy en güçlü yonkodur" denilirse Shankstan güçlü olduğu açıklanmış olur, yada Akainu en güçlü amiraldir denilirse Akainunun diğer amirallerden güçlü olduğu açıklanmış olur, bu şekil yani. Mihawk "en güçlü kılıç ustasıdır" deniliyor, diğer kılıç ustalarından güçlü olduğu açıklanıyor.
O da patlamıştır Mihawk konusunda, bu kadar beklemiyordurHiç bir grubun haterı değilsin,genelde tutarlı şeyler yazarsın.
Böyle olmaz seninde patlaman lazım. Xd
Brannew'ın rütbesi şu anki Sengoku'dan yüksek diye her şeyi bildiği sanılıyor... Yazıklar olsun.Fark etmez. Mihawk Roger'dan güçlü.
Tanımadığın birini malum arkadaşmış gibi alıntılıyorsun bu daha garip.
İki üç sene önce birini alıntıladım. Wano dövüşlerinin %90'ını bilmiş mübarek bir kardeşimizdi. Dedim ki dalga mı geçiyorsun seriye hakaret mi ediyorsun dostum bunlar nasıl beklentiler. Sonuç malumun.Hiç bir grubun haterı değilsin,genelde tutarlı şeyler yazarsın.
Böyle olmaz seninde patlaman lazım. Xd
YETENEKte de en güçlü. Yıllardır anlatamadım. Mihawk kılıç ustalığı becerisinde de en iyisi, en büyüğü ve en güçlü kılıç ustası.Bak dostum, meseleyi bilale anlatır gibi anlatayım. Yanlış anlama "sana bilale anlatır gibi anlatmak lazım" dediğimden değil, gerçekten bunu ima etmiyorum ama herkese açık olsun diye öyle anlatıcam.
Şimdi spoilera göre önce "mihawk "USTALIKTA" Shanksı geçmiş" diyorlar, skill yani yetenek-ustalık, şimdi bunu derken fark etmeniz ve anlamanız gereken şu: adamlar "shanksı KILIÇ USTASI SINIFINA SOKUYOR".
Ondan hemen sonra da "EN GÜÇLÜ KILIÇ USTASI" diyerek Mihawk tanıtılıyor. Mesele bu işte anlıyor musunuz. Shanks bir kılıç ustası, Mihawk onu kılıç ustalığında geçmiş, buraya kadar tamam ama Mihawk "en yetenekli" değil, "EN GÜÇLÜ KILIÇ USTASI". İşte bunu tartışıyoruz. Shanksın kılıç ustası sayılması ve hemen ardından Mihawkın "en güçlü" olarak anılmasını.
Shanks hala daha güçlü diyebilirsiniz ama argümanınız, mantığınız yanlış. Mihawkın skill de shanksı geçmesi bu güç konusunda bir argümana temel değil, tartışılması gereken temel Mihawkın "en güçlü kılıç ustası" olması.